Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cristijAn
tag
Teszteltem ma a FEWC hivatalos monitorát srácok. Meg kell mondanom az őszintét nem rossz, konzolos fifára kifejezetten jó
Hamarosan lesz róla egy videóm! -
akooos
veterán
Jött egy FOF Fekir az MM-ből, használható lap?
-
arpo04
őstag
válasz
Francesco003
üzenetére
Ne gerjessz vitat 😉 Ugy a helyes "jelenleg a vilag egyik"... es oruljunk, hogy lattuk jatszani oket. Kivancsian varom mit csinal a juvenel.
Begovic lapja milyen lehet? Gondolkodom lecserelem Ter Stegent. Akkor a vedelem kozepe leves. Otamendi es kozepso Blanc-ra gondoltam. Velemeny? -
IzI
senior tag
Nálatok is szokott bug-ni a játék? Pl 11-es lövésnél nem látom a nyilat,vagy season alatt nem tom megnézni kikkel játszottam,mert üres az a rész

Igaz tiral verzióval játszom,de eddig nem volt ilyen gond. -
Francesco003
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Pedig a világ legjobbja a világ legjobb csapatába
)) -
arpo04
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Granatvoros kekben szivesebben latnad? 😉
-
ali75
aktív tag
Ez a Son st 94 lap ez ennyire jó??? Ez ellen jatszani...
Ez nem tudott labdát veszíteni amit rálőtt az gol. Ennyire jó,van valakinél tényleg ilyen jo? Mert akkor minden posztra őt kell rakni😳😂 -
Digestive
veterán
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ezzel mi a baj?
-
Lori82
senior tag
válasz
gabigyerek
üzenetére
Sikerült őt kihúznom egy prime csomagból. 860 k-ért vitték el pc-n ,idei legjobb üzletem. Sajnáltam,de kellett a lóvé Fof Yaya Touréra
-
Aguinaga
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
És CAM-ban Gnabry milyen?
Sajnos coin nincs, talán 8k összesen.
TOTS Batshuayi-tól is többet vártam.Ez a csapat
-
Digestive
veterán
Ter Stegen nekem a non plus ultra, neki rengeteg volt az EXTRA megmozdulása. Persze De Gea spec lapjai biztos nagyon jók, de nem próbáltam. Na mind1, nekem lecsengett a 18. Draftot nyomatom amíg tart a coin, meg elbohóckodok ezzel a csapattal divben, WLben. Bár amilyen csapatok jönnek még mindig szembe, nekem még mindig odabaszós a team azokhoz képest!

Jó kis első év volt ez nekem. Jártam a div1ben többször is, div 2 fixen megvan. WLben volt 20 győzelmem, dktban többször is elkalapáltam a 4 ellent. Aprítottam le full prime icon csapatokat és irgalmatlan sok játékost kipróbáltam. Fene se gondolta vna, h ennyire beszippant ez az egész és azt sem, h ilyen eredményeket tudok majd elérni így 30 évesen abszolut kezdőként.
2 játékost sajnálok akit nem tudtam megszerezni és kipróbálni. Prime Gullit és tots Agüero, de nem panaszkodhatok így se. 
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
gabigyerek
üzenetére
Lehet több lesz az, mint 90!

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
remélem Fahrmann...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gabigyerek
senior tag
Na vajon ma ismét vége lesz a világnak és jön egy 90es Begovic?

-
Szigma70
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
Ok.
Maradona Ikon, sztem ott kicsit másképp megy.
No meg Ő nem a szélen rohangál fel, s alá, hanem csak elöl van oszt jónapot.Bale-t nem használtam LB-be, elöl kibirt nekem is egy meccset, és a WF-ott nekem számított.
LB-ben valóban nem annyira kell, és oda bőven jó is a 3WF.
Mivel én a RB-LB párosra nem teszek Stay Backet, így végig fel alá futkároznak, Kell a stamina,Próbálj rá, semmit nem vesztesz

-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nem éreztem még hátrányát, úgy értem meccs még nem ment el rajta. Olyan észrevehetetlen, jön/megy/szerel, védőknél nekem az a sikeres védő, akit szinte észre se veszek, mert teszi a dolgát.

Biztos van nála jobb, csak javasoltam.
-
Francesco003
aktív tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Köszi.Azért kipróbálom de a két érv nem alapos
Maradona staminája kicsit gyengébb és végig futok vele egy hosszabításos meccset is ha kell...a wf meg pont tök jó ahogy mdwc is mondta itt csak passzolni kell de 3 wf még jónak is mondható hátúl.A stamina meg a 4 hátvédnél nem pörög úgy mint elől lévőknél.Van hogy 3 meccset is letolok velük fittnes lap nélkül míg a támadó szekció csak 2 bír. -
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Tots SRoberto is megfelelő kategória jobbra.
-
Szigma70
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
Én használtam egy darabig, LW Jordi Alba ment a helyére LB be, majd Bale játszott elöl. Nekem nem volt meggyőző, jó a lövése , de semmi extra. És gyenge a WF sajna, és a Stamina
LB-ben nem tudom , hogy bír ki egy rohanós meccset
-
Francesco003
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Én Jordi Alba és Prime Robi carlosal operaltam bal szélen ,,azt kezdek rájönni nem minden a sebbesség és a full def stat...egyszerűen erőből és magassági próblémákból gondok vannak hiába úgranak nagyon jól.Tellesnél annyira nem éreztem azt a szuper statot amilye van de ha Bale nem válik be ő lesz a végső amíg nem tudom toty marcelot megszerezni..jobb hátvéd nem kérdés Walker vagy Valencia kb annyi a különbség mint a zero és light között..

-
LedyGyuszi
addikt
Középhátvédek nálam nagyjából adottak: Maldini, Blanc, TOTS Hummels és SBC Kompany
Szélső hátvédeket cserélgetem: bal szárnyon egyenlőre Roussillon a befutó, Lukakut még tesztelnem kell
jobb szárnyon: sajnos Kimmich a kiélezett meccseken gyenge fizikálisan ,így új hátvéd után kellett néznem.
Walker bevált, most Pavard is elég meggyőző egyenlőre, Vrsajko pedig még tesztelésre vár
lehet megnézem ezt a Bale és Valencia gyerekeket is...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
K.J
senior tag
@dracox:
Igen, sajnos itt a játék vége. Jó lett volna a nagy lapokat az elején nyitni. A 19-ben másképp lesz
@akooos:
Köszönöm a linket!
-
Digestive
veterán
Ne akadj már fent a részleteken!
Pl. Salahnál borzasztó tényleg a gyenge láb. Földkörüli pályára áll minden labda amit azzal lő el, de egy hátvédnél én nem érzem hiányát/előnyét egy 10 méteres passznál. Mondjuk aki szélsővel megy fel és osztogtja a keresztlabdákat, meg a cbvel ível 40 métert annak lehet h kell. Én viszont kis passzokkal operálok. -
K.J
senior tag
válasz
akooos
üzenetére
Én nem hagytam annyiban, 5000ért snipeoltam egyet és az a "szar 2 csomag"
2 tots játékost adott, az egyik egy Sterling volt. Visszahozta az árát 
MM-ről van valahol valami info? Ez teljesen random? Követem a bajnokságokat és megtippelem, hogy mely csapatok lehetnék majd benne s ez alapján vásárolok? Mert eddig nem jött be a megérzesem

-
Szigma70
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
Grat
Azért komoly az az 1* WF
Azért OP a csávó -
gabigyerek
senior tag
Fú már mióta teszem össze rá a coin-t, de végre a kapitány megérkezett!!

Anchorral egy vonat a csávó

-
arpo04
őstag
30k coin ertekbe vettem par jatekost az esti MM-hez. Remelem megint lesznek olyan rendesek mls csapat is lesz. Legalabb keresek egy keveset vele.
-
Aguinaga
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Köszi!
Hát, akkor ez lehet a baj, én RCAM-ban próbáltam egy 4-2-2-2-ben, de semmi extra.
Sajnos CDM-ben nincs hely neki. -
-
Szigma70
addikt
Nektek van mumus alakzatotok?
Amitől feláll a hátatokon a szőr ha meglátjátok?
Nekem 2 is, de főleg az egyik.Az első a 433/4, de ezt már kinőttem, a másik, ami viszont végigkísér ebben a részben, és nem értem, hogy működhet, az a
41212 széles. Hihetetlen, hogy gyakorlatilag középpálya nélkül mégis átjárhatatlan a középpálya. Mindenhol ott vannak, és a 0 def es emberek ikon szinten védekeznek, majd 5 emberrel támad.
Fel nem foghatom, hogy tud ez működni, de működik vazze. -
Kristof_94
nagyúr
Szerintem Rose a legjobb védő, de abból is a pink Futties jelölt változata!

-
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Sajna nekem sincs.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Aguinaga
üzenetére
A kezdetekkor a sima, majd az IF lapja is bejött nekem. Nálam CDM poziban van, szigorúan Shadow lappal.
Nagyon gólerős, jól szerel, jól lő, ollózott már gólt 3* WFtal és Power head szögleteknél jól jön.
Goretzka után sztem a 2-3. legjobb CDM bundásban. még sokat nem teszteltem, de egyenlőre jobbnak érzem, mint SBC Vidalt -
Szigma70
addikt
A szélsőkről jut eszembe
Egy ideje lecseréltem Filipe Luist Tellesre.
Sokan ajánlották innen és sokan mondták, hogy Luis a gyenge láncszem a csapatban.
Nos. Telles egy hangyafasznyival sem jobb, mint Filipe. Lehet gyorsabb, jobban passzol, meg jobbak a statok, de összképben, hasznosságban nem nő a másik felé. Sőt, nekem Luis játéka jobban bejött. Most már marad Telles, mert nem rossz, és nem oszt, szoroz már semmit, de 1 hónapja simán visszatettem volna Filipét.
A másik Yaya
Semmivel nem több, jobb mint Joci sbc lapja. Sőt, a francia sokkal jobb védekezésben. Nekem még semmi extrát nem hozott Yaya, még Marci is jobb volt nála. Nem mondom, hogy rossz lap, mert jó, de semmi extra. Semmiben nem kiemelkedő. Olyan semmilyen, de hasznos. -
thebigK
addikt
nosztalgia uraim!

-
Digestive
veterán
válasz
Digestive
üzenetére
Ez a másik lemaradt. Beleszaladtam ma egy büdös nagy vereségbe (2-6), amit az srác elrúgott, az mind beakadt. Viszont lőtem egy akkora gólt Quaresmaval, h megszavasztam az ide legszebb találatomnak!

-
Digestive
veterán
Amikor Walker elindul!

-
K.J
senior tag

-
K.J
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Elképesztő, h mennyire skilles vagy!
Az a Rashford gól valami nagyon jó volt! 
FOF Iscot próbáltátok már? Nem tudom kinek milyen tapasztalata van vele, nálam csak csere, mert kb BPL a csapatom, de ahogy lesz lehetőségem, beépítem. Nagyon bevált, ott van mindenhol és a védelmet is támogatja. Meglepett.
FOF Rooney pedig..áh. Olvastam, hogy néhányotoknál nem jött be, de CAM poszton nagyon jó. CM-ben is elmegy, jól tartja a labdát, még ha csetlik-botlik is. Kellemeset csalódtam.
-
törölt tag
válasz
Piftuka
üzenetére
Lehet azért, mert nincs nekik raktáron a 16, és már csak akkor szerzik be, ha rendel valaki.
A különbség amúgy annyi, hogy a 16-ban vannak nők is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na jó, 17-ben már az új motor van, Journey mód, meg talán a 16-ban még nem volt low driven shot, de nem vagyok benne biztos. UT-ben voltak azért újítások, de az már halott mindkettőben, ha azt akarod tolni, akkor mindig meg kell venni a legújabbat.
-
Piftuka
veterán
Megtudjátok mondani, kérlek, hogy mi a különbség a FIFA17 Standard Edition, és a FIFA16 között?
És vajon miért az utóbbi a drágább?
Hiszen az a régebbi kiadás... -
Kristof_94
nagyúr
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Francesco003
üzenetére
Nem szeretnék konzolt, elvagyok itt is, a gépet minden nap használom, illetve nagyjából ez az egy játék amit játszom.
Meg a barátnőm sem menne bele!
-
Francesco003
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kristóf egyet mondj meg!Tök sok pénzt bele vágtál a fifába plusz rengeteg időt.Mi a pélóert nem jössz már át ps4re?
-
Kristof_94
nagyúr
Az úgy mi már, hogy PC-n sehogy nem tudtam lestoppolni a meccset, se kontroller, se az ESC...

-
Edgar2621
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez a más is beleugrik a kútba tipikus esete. Felesleges ezeken rugózni, valószínűleg ezeket az embereket inkább sajnálni kell és segíteni nekik mert nagyon nincs rendben az életük több szegmense. Szerintem Te jobb vagy ennél Kristóf

-
Aguinaga
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Szia!
FOF Tolisso hogy vált be neked?
Milyen chemmel használod? -
Mrguba
őstag
Sracok ami coin megmarad azt visszuk tovabb a 19be vagy tok nullarol megy az egesz?
Bocs ha hulye kerdes
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips Evnia 27" colos gaming monitor (27M2N3200A) sértetlen állapotban
- Mac Mini M1 8GB / 256GB + Satechi stand Kombó
- Ultra Prémium Gamer monitor! Dell Alienware AW3225QF! Legalacsonyabb piaci àr alatt! Garanciális!
- Corsair MP600 PRO LPX 2TB - PS5 SSD (2029-ig Garis)
- Dell i7 1355u(12x5Ghz)IRIS XE VGA,FullHD IPS,8-48/256-1TB,világító billentyűzet,Új állapot
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hamarosan lesz róla egy videóm!
Ez a MM pakk nyitás nélkül is 150k-t hozott. 

))

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
No meg Ő nem a szélen rohangál fel, s alá, hanem csak elöl van oszt jónapot.

Azért OP a csávó