Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
-
LOGOUT
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
válasz
gab.gergely
üzenetére
Én meg azt mondom, hogy online neki sem érdemes menni azok nélkül...

-
Szigma70
addikt
válasz
gab.gergely
üzenetére
Persze, csak pontosítsunk, 8 vagy 20 órától?

Ha reggel 8 tól melózol, akkor np., ha 20 órátol, akkor 18 h ig simán játszhatsz, majd vacsi, kv, fürdcsi, összecucc, és távolságtól, közlekedési eszköztől függően 19-1/2 20 kor indulás.

Jó lesz így?

Még valaki?

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
gab.gergely
üzenetére
persze, ha van 10.000 játékosod, amit nyitottál, akkor nem az...

de ha van 800, akkor már mehet a matek...
meg én 10 kilépéses meccset sem akartam lenyomni...
egyébként meg felét nem értettem, amit írtál...ua a nemzetiség szerintem ugyanabba a sorba kell...
-
HdRew
őstag
válasz
gab.gergely
üzenetére
Komolyan ezt a srácot nem tudta utolérni Kos?
Hát lefosom a bokám, ha ez tényleg így van.
Staminád mennyi volt?Egyébként nem irrevelant, hanem irrelevant.

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
gab.gergely
üzenetére
de ha megnézed, akkor nem vezeti a labdát, hanem hosszan megtolja...ott általában kijön a gyorsaságbeli különbség...

-
bdave16
senior tag
válasz
gab.gergely
üzenetére
Dribblingje a támadónak? Nem csak a pace számít labda vezetésnél plusz ő egy vonalat követett amin elindult még koscielny irányt váltott és úgy indúlt el ebből is fakad a tempó hátránya
Nem azt mondom,hogy koscielnynek nem kellett volna utól érnie csak más tényezők is vannak
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
gab.gergely
üzenetére
bocs, de most mit is kell nézni?
-
Edgar2621
őstag
válasz
gab.gergely
üzenetére
Igen sajnos ilyen a játék, köze sincs a futball nevezetű játékhoz. Pedig olyan jó lenne tényleg taktikázni meccs közben, gondolkodni mi lehet a nyerő lépés. Nem ez a nyommodom a gombot aztán jó lesz. Az idei részben például nem lehet szerelni. Ha jó helyen vagy és jó időben nyomod a szerelést még simán visszapattan a támadó elé. Ma ez egyik meccsen így kaptam ki megint egy jó játékos ellen, kétszer is visszapattant elé az első gólja előtt, aztán a második előtt 3 ember közé indított be, ahol persze a csatár előtt maradt. Na mindegy, sokat kellene játszani vele és gyakorolni hogy kiismerje az ember a játékot, de kinek van arra ideje. Szoktam nézni az ellenfeleim statisztikáit és nem ritka a 60+ nap amit a játékkal töltöttek. Basszus akkor azon kívül mit csinálnak?
-
etaclan1984
őstag
válasz
gab.gergely
üzenetére
Igen csak a valóságban ilyeneket nem sokat kapnak a top kapusok. Nem mennyei 2ről beszélek, de a játékban mégis olyan szinten védik ezeket a lövéseket.
-
MdewC
nagyúr
válasz
gab.gergely
üzenetére
Akkor szokott ilyet, ha a sima cointain gombot tolja vki, akkor csináltak ilyen folyosókat... ehhez jött hozzá idén a button delay, a késés miatt is előfordulhat.
A lényeg, hogy védekezésnél a saját cointaint el kell felejteni. (Nem mondom, hogy nyomtad, csak általánosságból írom.)

-
bdave16
senior tag
válasz
gab.gergely
üzenetére
Inkább az . Az nyugtatóbb. Kivéve,ha az egész csapat rinyál na akkor még az is felbírt idegesíteni .
-
bdave16
senior tag
válasz
gab.gergely
üzenetére
Grat hozzá,de én már csak röhögni bírok azon a luckon ami nekem van(nincs) .

-
rvn_10
senior tag
válasz
gab.gergely
üzenetére
Igen gepe megy a transfer. Azt olvastam meccseket kellebe jatszani, ami nem fasza mert csak laptop van most nalam szon meg örülök ha az sbcket tudom csinalni...
-
MdewC
nagyúr
válasz
gab.gergely
üzenetére
Bizony.
A rossz hír, hogy nemrég volt peccs...
-
törölt tag
válasz
gab.gergely
üzenetére
A többi tényleg elég gyenge, de ilyen pakkból nekem már esett Touré, Eriksen, Sterling, IF Valbuena, IF Mandzukic, stb. Ettől függetlenül tényleg inkább eladok mindenkit, az biztosabb.
-
Meghivott
addikt
válasz
gab.gergely
üzenetére
A sima most is a kezdőben van, bal CM. Szépen védekezik és jól lő.
Most akartam készülni az esetleges Rooney SBC-re, venni pár 83-84 ratinges PL, angol lapot, de ez most nem aktuális. Pár IF lapot már eltettem, ha esetleg azok is kellenének. Kane IF lapja valami 50K volt, amikor megvettem, jól tettem. -
Meghivott
addikt
válasz
gab.gergely
üzenetére
Annál többet csináltam szerintem, de Aguero, Higuain, Courtois, Hummels illetve jópár 83-85 ratinges esett. Nem SBC-ben is volt pár IF-es szerencsém, így erre az évre én szerintem megvagyok a mákfaktorral.
Még egy 86-os Rooney SBC-re tartogatom magam...
-
dracox
addikt
válasz
gab.gergely
üzenetére
Vagy Kevin vagy ez.. Lehet választani

-
MdewC
nagyúr
válasz
gab.gergely
üzenetére
Hasonló, plusz a fent leírtak.

-
dtrms
aktív tag
válasz
gab.gergely
üzenetére
Egyébként be is vállalnám ezért

Amúgy a Hummels csak arra lesz jó, hogy egy sbc-ben felhasználjam, mert nfull BPL csapatom van -
Rypejakten
addikt
válasz
gab.gergely
üzenetére
amióta UT-zom, még senkit sem láttam szándékosan jobbhátvéddal felfutni, és meccsenként egynél több beadást végrehajtani, a többség arra használja a védőit, hogy védekezzen velük, ott pedig a Florenzik meg a Jordi Albák kevésbé hasznosak, mint mondjuk ez a srác.
megfordítva: a 70 és 90 közti crossingon (/short pass, shooting, egyéb fölösleges statok egy fullbacknek) nem, de egy elvesztett sprint/fejpárbajon szokott meccs elmenni.de amúgy tényleg kicsit túlreagálom.
csak nem akartam, hogy a kolléga úgy költsön 60k-t, hogy közben egy ugyanolyan opciót be tudna szerezni, jóval olcsóbban. -
F1rstK1nq
aktív tag
válasz
gab.gergely
üzenetére
Lehet próbálgatni, de felesleges, mert ez egy tény, hogy input delay van a játékban. PS4-en játszom, de összes platformon ott van.
-
evibly
senior tag
válasz
gab.gergely
üzenetére
Ok, akkor azt hiszem, én még időben leálltam vele :-D
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
gab.gergely
üzenetére
Szerintem 1-2 héten belül kiadják a jelöltek névsorát és megkezdődhet a netes szavazás.
-
MdewC
nagyúr
válasz
gab.gergely
üzenetére
Se kedvezmény, se jó nyitás. Ez várható.
-
vegitossj7
addikt
válasz
gab.gergely
üzenetére
Nekem is ennyi volt, várok köv. patchig. Még csak kvalifikálni se tudtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Yettel topik
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U - 7 pro 3700U - 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest