- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HdRew
őstag
válasz
Keller16
üzenetére
Pedig nem voltak olyan nagyon rossz játékosaim, egyszerűen a Calcio A-ból nincs annyiért olyan csatár, cam, aki tud 4* skill moves-t. (Megfelelő pace és shooting mellett.)
És még csináltam egy francia - olasz hybridet is, pár meccsen jó volt, de a jobbak ellen szenvedős.Ahogy áttértem a 4-3-2-1-re 8 meccsből 7 győzelmem van, sikerült bent maradnom a DIV1-ben, úgy, hogy 2 győzelem 4 vereséggel álltam, és miután váltottam, nyertem 3x a 4-3-2-1-gyel, és így maradtam.
Lehet, hogy valamit én rontottam el, de könnyebb a védekezés is a 4-3-2-1-gyel számomra és a támadás is gördülékenyebb.
Majd a jövő hét után talán adok neki még egy lehetőséget, de kicsit azért frusztráló volt, hogy csak középen tudok játszani azzal az alakzattal.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4509, 100% Akksi
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest