- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
-
LOGOUT
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkbla
senior tag
Üdv mindenkinek!

Újrakezdtem és platformot váltottam!
Még anno a 15-tel toltam x360-on sokat meg UT-t, most vettem egy PS4-et és egy 17-et. Tegnap elkezdtem de csak még a fos bronz csapatom van pár arannyal, 69 ratinggel meg kb 50 chemmel.
A kérdésem az lenne hogy milyen újitások vannak a 15höz képest a 17ben? milyen trükkök stb? mikre kell figyelni? Valamint ahhoz kérnék tanácsot, hogy minél előbb minél jobb csapatokat tudjak létrehozni? (nyilván nem akarok erre pénzt szánni és bevásrolni ea pontokkal meg fifa coinnal holott biztos ez a leggyorsabb és biztosabb módja)
Egyelőre elkezdtem a 10es osztályban aktiváltam 2 nap trial ps networkot de valahogy nekem nagyon laggosnak tűntek a meccsek, más is igy van ezzel vagy csak én? Ez azért érdeklne mert ha ez továbbra is fennáll én nem igazán akarok neten játszani... Vannak még itt ps4-ről játékosok? Valamint nekem ez is újdonság régen nem úgy volt még a ps3-nál hogy eredeti játékot meg kellett venni és lehetett játszani? Most meg már ők is rákaptak h megfejjék az embereket mint az MS az xboxlive-al?Előre is köszönöm a segítséget és az építő jellegű hozzászólásokat

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- iPhone topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Noctua-jubileum: 20 év, félmillió ingyenes rögzítőkészlet
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- MacBook Pro 16 M1 PRO / 16GB / 1TB ezüst
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest