- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
Aki teheti konzolja vegye meg a 17-et! Mióta PS4-re megvettem és felhagytam a PC-verzióval, felüdülés a játék komolyan.
1.Abszolút nincsenek csalók, végre mindenki igazi ellenfél, nem kell azt várni, hogy mikor lépnek ki középkezdés után.
2. Sokkal nagyobb élet van PS-en mint PC-n. Csak összehasonlításként: PC-n csúcsidőben transferek száma 200-220e között mozog, na ez a szám PS-en 2.300.000! vagyis 10X annyi! Ezt azt eredményezi, hogy sokkal könnyebb eladni játékosokat és sokkal könnyebben találod meg akit épp keresel. Simán rálehet szűrni, hogy akarok egy Sandrot anchor chemmel és kiad baromi sok találatot, nincsenek kifogyott játékosok.Én tuti maradok konzolon, egyedül annyi a hátránya, hogy kicsit rosszabbul fut és futheadhez át kell kapcsolnom pc-re a tv-t

Új hozzászólás Aktív témák
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest