- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
Aki teheti konzolja vegye meg a 17-et! Mióta PS4-re megvettem és felhagytam a PC-verzióval, felüdülés a játék komolyan.
1.Abszolút nincsenek csalók, végre mindenki igazi ellenfél, nem kell azt várni, hogy mikor lépnek ki középkezdés után.
2. Sokkal nagyobb élet van PS-en mint PC-n. Csak összehasonlításként: PC-n csúcsidőben transferek száma 200-220e között mozog, na ez a szám PS-en 2.300.000! vagyis 10X annyi! Ezt azt eredményezi, hogy sokkal könnyebb eladni játékosokat és sokkal könnyebben találod meg akit épp keresel. Simán rálehet szűrni, hogy akarok egy Sandrot anchor chemmel és kiad baromi sok találatot, nincsenek kifogyott játékosok.Én tuti maradok konzolon, egyedül annyi a hátránya, hogy kicsit rosszabbul fut és futheadhez át kell kapcsolnom pc-re a tv-t

Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- Elektromos cigaretta 🔞
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Windows 10
- LEGO klub
- További aktív témák...
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs