- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
-
LOGOUT
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ali75
aktív tag
Üdv! Valaki leírná hogy hogyan kell lőni hogy eredményes is legyen???Évek óta nyomom a Fifa-t!A 14- el kb.1700 meccsen vagyok túl,a 15 demóval is sokat nyomom,de gólt nagyon nehéz lőnöm.Kétszer ugyanúgy nem tudom eltalálni a kaput.A tizenhatoson se kívülről se belülről sem nagyon megy.Vagy mellé,fölé,vagy a kapusba rúgom,aki mindent véd.Már lassításokban is megnéztem a góljaimat,érdekes de mind középre megy,és csak akkor gól ha a kapus mellé öklöz vagy rúg.Bárhogy forgatom a kart akkor is középre megy a lövés. Más! Délutántól játszom world class szinten 5 meccsen volt amikor 2:0-ra vezettem.Jól ment eddig a játék minden meccsen,jól passzoltak,jól helyezkedtek a játékosok,jól indultak be meg minden így jó volt játszani.De! 2:0 után mintha kicserélték volna a csapatomat!!!Csiga lassú lett mindenki,Lucast (PSG) úgy futotta le Joe Allen vagy kicsoda mint a szél,Lavezzit pedig Flanagen!!!Ettől kezdve közöm nem volt a játékhoz csak kerestem a labdát.Úgy szlalomoztak közöttem hogy csak néztem,persze a labdát esélyem sem volt megszerezni!Igy a meccsek vége mindíg 2:2 lett,még úgy is hogy kétszer a 88.percben rúgtam a 2.gólomat,gondoltam innen már meg lesz,de hát nem!Érdekes lesz ez sztem ha így marad,kb.olyan mint a 14.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gyúrósok ide!
- Assetto Corsa EVO
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Linux kezdőknek
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest