- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.kristof
senior tag
Sziasztok!
Amikor 1 az 1-ben vagyok a kapussal, akkor a labdát hogy tudom átemelni fölötte? Fifa 07-ben Q+D-vel bírtam, most ezzel nem jön össze. Vagy egyáltalán lehetséges?
-
Csabee.
nagyúr
576kb-ba 7000-ről 4000Ft-ra van leárazva a 10es fifa!
-
törölt tag
a visszajátszásokat hova menti?
(amit mentettem)
-
v2izzy
tag
Hello!
Valaki tudna segíteni abban, hogyhogy tudnánk multizni 2 billentíűzettel?
Egy usb-s meg egy ps2es bill-em van.
Üdv -
törölt tag
nálam Messi 98 as és 10 perc alatt elfárad:
csapatom:
Chealsea:
Julio Chesar
Alex Terry Ferdinand
Messi Essien Obi Mikel Daniel Alves
Pato Eto'o Fernando Torres
90 alatt nincs senki

-
ITSTevez
csendes tag
ki akkar velem fifa 10-t játszani direkt ip-vel, esetleg hamachival? itt az msnem: carlostevez22@hotmail.com
-
Csabee.
nagyúr
válasz
LagerMaister
üzenetére
Az elég érdekes! Milyen szolgáltatónál vagy?
-
LagerMaister
tag
tehát, megvan a saját IP-m, ami 89-el kezodik, de pl ha speedtest.net-en, akarok nyomni egy tesztet, akkor irja az IP-cimet is, de ott mar 32-es, Ip-cim jelenik meg az enyem helyet, és szerintem ez miatt nem megy a Fifa sem, mert a Fifán belül a rendes IP-met mutatja, vagyis a 89-est, de megsem tud ram csatlakozni a haver az ő gépével.

-
Csabee.
nagyúr
válasz
LagerMaister
üzenetére
Hogy hogy más ip-t mutat?
www.whatismyip.com ez kiírja a valós IP-det!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
LagerMaister
üzenetére
A fifa valószínű a belső hálózati ip címedet mutatja..
Mert van routered gondolom én . -
LagerMaister
tag
Üdv! Lehet nem pont ide tartozik, de lenne egy kis gondom, mégpedig az, hogy a sajat ip helyett egy masikat mutatnak az oldalak, nem tudom miert, es mikor jatszni szeretnek Fifat nem tudok, mert baj van az ipmel, igy nem tud csatlakozni a masik gep. Nem tudja valaki h ogy tudnam ezt megoldani, hogy a sajat ipmet mutassa és ne egy masikat?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
mark0616
üzenetére
Direkt ip-n ha szeretnél játszani és nincs routered, se tűzfalad akkor szimplán megadod az ip címedet a haverodnak akivel játszani szerentél, te rámész hogy gazda ő meg a kapcsolódásra (persze beírja az ip-d és kijelöli ) és összejön a kapcsolat.
Ha van tűzfalatok , legtöbbször a tűzfal rákérdez hogy szeretné használni a fifa a portot és engedélyezed-e neki akkor utána menni fog.
Ha van router akkor meg engedeélyezni kell tcp portot!
(a hostolonak) -
m0
csendes tag
Hello ! Ha vaki tudna segíteni azt megköszönném. Hogyan lehet a gamepad-ot beállítani úgy hogy az irányítás a PS2 -es verzióhoz hasonlítson (a jobb oldali analóg cselezésre gondolok)?! Láttam irták egy fileban melyik gamepad-ot támogat a fifa !

A gamepad :
[link] -
piadex2
senior tag
sziasztok!
mi a különbség a fifa 2009 és a 2010 között?
Van-e jelentősebb eltérés, vagy csak jobb a grafika?
Kösz:piadex2
-
chicken
senior tag
Sziasztok,
egy ismerősöm megkért, hogy segítsek a 12 éves fiának, mert játszik a FIFA 10-zel, és menet közben megáll a játék - állítólag hibaüzenet nélkül. (windows 7 egy dell vostro 1015 laptopon). Teamviewerrel rámentem a gépre, és láttam, hogy már a dvd-nél olvasási nehzségei vannak. Rákérdezésemre azt mondták, hogy a lemez "nagyon karcos", mivel a gyerek nem vigyázott rá.
Kitaláltam, hogy csinálok egy iso fájlt, és gondoltam, majd Daemon Tools-zal vagy valamivel bemappelem, de utána derült ki, hogy a másolásvédelem miatt a lejátszáskor nem indul el, valami emulációs hibát ír ki. Mivel én nem játszom, próbáltam fórumokról összeszegetni, hogy mit kell csinálni, nem sok sikerrel. Kiírtam a képfájlt második próbálkozásra Alcohollal, ami fel is ismerte, hogy Securom valahányas védelem van rajta, meg még próbáltam ezt a DPM olvasási sebességet (itt már nem nagyon értettem, miről van szó) kétszeresre levenni, mert ezt írták, ennek eredményeképp iszonyú lassan lett kész a képfájl, de mind Alcohollal, mind Daemon Tools-zal ugyanaz az emulációs hibaüzenet jön elő.
Segítséget előre is köszönök!
üdv
chicken -
Csabee.
nagyúr
válasz
charlie1986
üzenetére
Nálad lehet a gond, nekem tökéletesen megy.
-
tony95
csendes tag
Megint nagyot alkotott a FIFA 10 PS2-re....a grafika nem tudom hol van...mind1 practice-ba elviselhető

-
charlie1986
csendes tag
Sziasztok !
Találkozott már valaki hasonló problémával Windows 7 esetén , online módban :
FIFA10.exe has stopped working....
Tud valaki megoldást erre ?
Előre is köszi.
-
Barell
őstag
Valaki használja a Doung Graphic Patchet? Esetleg ha igen akkor kérhetnék 2-3 screenshotot nappali meccsen. Csak mert nekem messze nem lesz olyan mint az ő screenshotjain akármelyik cuccost telepítem.

-
DirtyFREE
tag
Ha,valakinek van kedve gamelni írjon privit!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
karell24
csendes tag
Hali, megszereztem a FIFA10-et, de ez olyan verzió amiben csak magyar és angol nyelv van, 3.2GB az egész, XP SP3-an tesztelt, DE, elindul ámde a grafika csak alacsony beállítással megy pedig maxra van állítva, elöször azt hittem, hogy gép a bibi de nem, előző verziója simán megy. Saját telepítője van, szóval úgy van összerakva mintha csinálnánk egy személyre szabott Oprendszert. Van olyan fálj ahol ezeket a beállításokat meg lehet nézni vagy pedig magát a játékot szerkeszteni, vagyis saját igény szerint alakítani.
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni? Most raktam fel a játékot a laptopomra, amelynek 1366x768 a felbontása. A Fifában viszont nem lehet a felbontást feljebb rakni 1280x768-nál. Mi lehet a baj?
-
Amur
addikt
Üdv!
Légy profi idényben milyen tulajdonságait érdemes fejleszteni a játékosomnak?
Az egyértelmű hogy mondjuk ha az erőre rakok akkor a gyorsasága,gyorsulása,lövéserőssége nő a másodlagos képességekből,de a többi nem adja magát nekem.Tapasztalata vkinek?
(Egyébként az atl.Osasuna-ban kezdtem félprofi szinten támadó középpályásként.
A BL-ben vezetjük a csoportot,és a bajnokságot is a Real előtt.A válogatottban pedig csapatkapitányi karszalagot kapott a 20éves druszám.) és még csak 3.szinten van.
66-os össz.pontszámmal. -
mark0616
csendes tag
Valaki eltudná magyarázni hogy kell a fifa 10-be Direct IP-n játszani?
aki eltudja az vegyen fel msn-re: mark0616@hotmail.com
-
törölt tag
Sziasztok!
Nekem olyan problémám van ezzel a "remek" játékkal, mely gyakorlatilag csak offline módban, illetve single playerben jelentkezik. Az meccs első félidejében semmi gond, aztán ahogy elkezdődik a második, pár perc után el kezd akadni. Először csak enyhén, a végére azonban már diavetítésnél is rosszabb, már ha megvárom, és nem vágom ki a francba a task-ot!
Annyira belassul, hogy még az is 6-7 másodpercbe telik, amíg kilépési szándékkal a menüben egy menüpontot váltani tudok. Aztán amint visszaér a főmenübe, eltűnik a lagg, gyors minden. Ha azonban kilépés nélkül egy új meccset indítok, ismét 0,00001 FPS fogad. Gépem: Q6600@3,6 GHz, HD 4870, 2 GB DDR2, úgyhogy egyértelmű hogy a hardver nem hogy nem kevés, hanem 5x több mint amire szüksége van, lehet ez zavarja meg... Driver 9.12 Catalyst hotfix de régebbivel is ugyanez volt a helyzet.A dolog érdekessége, hogy mindez online játszva nem, vagy csak órák után jelentkezik.
A játékot már többször újratelepítettem természetesen az sem segített!

Valami tipp esetleg?
Köszi,
üdv, gabi123
-
vjdani
csendes tag
Helló!
Én 1 hete játszom 1000 gólt rúgtam félprofin a legjobb győzelmem Magyarország 0:50 Barcelona
! -
peterszky
őstag
Be a pro módban melyik gombot kell használni, ha pl. szabadrúgást/szögletet szeretnék elvégezni? Nem sikerült még rájönnöm...

-
BanNor
csendes tag
Heló!
Nagy gondom van, jó lenne, ha tudnátok segíteni, legjobban a PRIVÁT ÜZENETNEK örülnék, és akkor nem kell mindig visszanéznem ide....
Szal...
Miért van az, hogy a gépem elvileg viszi a jobb játékokat, de a FIFA 10-et mindenképpen, és még is LOW beállításokon 800x600-ban is akad? Ha tudnátok ezen segíteni, akkor nagyon köszönném!
A gépem:
- Intel Dual Core 2,8Ghz
- 2 GB RAM
- 550w táp
- 9600 gt 512 mb ddr3Szal miért fut a FIFA ilyen szarul? Köszi a segítségeteket!
-
englandfan
csendes tag
Igen, létezik.
Valószínűleg azért, mert nagy a pinged. Nekem is volt ilyen mobilinternetem, Én mondjuk CoD4-ezni szerettem volna, de 190-es pinggel nem a legélvezetesebb sem számomra, sem más zsámára.
Pár észrevétel a játékról:
Nekem PS3-ra van meg, tehát valamelyest szerencsésnek mondhatom magam (mind grafikai, mind irányításbeli szempontból [bár már vannak gamepadok]). Egy két dolog azonban még mindig szemet szúr.
Például nagyon tud idegesíteni, miközben online játszom, hogy a kapus kijön az 5 méteres vonalra, akkor is, ha nem nyomom, hogy jöjjön ki. Ezzel az a baj, hogy ha nem jönne ki, akkor nem tudna mást választani az ellenfél, mint elrúgni, de azt a visszafutott védőmmel meg tudnám akadályozni.
A másik meg az online játékosok mentalitása. Velem nem egyszer fordult elő, hogy bizony Angliával voltam, Arsenallal, Real Madriddal, West Hammel és bizony 5-1 volt az eredmény a 80. percben, de mégsem léptem ki. Milyen dolog az, hogy valaki kilép, azért mert nem áll az Ő javára az eredmény. -
Alfie1
csendes tag
Helló!
Létezik, hogy egy T-mobile mobilinternettel nem tudok online játszani? A játék természetesen eredeti.
Köszi!
-
z0d1AK
nagyúr
Valami fifa guru megtudja mondani, hogy miképpen játszahok úgy a chelsea-vel FA kupa meccset a Fullham ellen, hogy közben a bal felső sarokban kiírja, hogy az egyik másik meccsen a Chelsea 1-0-ra vezet a Bolton ellen?
Pár perccel később már 2-0-ra
Valami bug volna?

(Nem multi)
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Angyalifény
üzenetére
Nos működik?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Angyalifény
üzenetére
Egy próbát talán megér, elvileg kéne mennie hisz a kártyád a DX9et támogatja

-
Csabee.
nagyúr
válasz
Angyalifény
üzenetére
Ha a fifa09 ment jól akkor ez is fog!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Angyalifény
üzenetére
Minimális grafikán szerintem fogsz tudni játszani vele!
-
Angyalifény
tag
Sziasztok.
Lenne 1 kérdésem .
GF 5600 FX-en elindul? a játék élvezhetően ?
köszi
-
Alfie1
csendes tag
Kedves Fórumozók!
Hosszas nyomozás, indulatos emailezés az EA supporttal, sikerült megoldást találni a sikertelen online bejelentkezéshez.
Tehát, aki nem tud bejelentkezni online üzemmódba, és a cd kulcsára azt írja a rendszer, hogy már azt valaki használja ezt kell tennie:
Email a probléma megnevezésével a termektamogatas@ea.com-ra, és tegyétek bele a levélbe az aktiváló kulcsot. Ők hétköznaponként 9.00-17.00 között elég hamar orvosolják a problémát, kapsz egy visszajelzést is, hogy már rendben van a dolog.
Még egy dolog, a Virtual Pro csak a konzolosoknak elérhető!
Sok sikert!
-
Alfie1
csendes tag
válasz
mR.bArCeLoNa
üzenetére
Szia,
megoldódott a problémád? Én ugyanezzel szenvedek...nem értem a dolgot.
üdv,
Gábor -
Alfie1
csendes tag
Hi!
PC-s verzióban elérhető a Virtual Pro?
-
Alfie1
csendes tag
Sziasztok!
HELP!
Fifa 10 pc verzió, vettem egy gamepad-ot, de egyszerűen nem tudok vele cselezni, és nem rezeg! Pedig a gamepad tud rezegni. Csak az alap irányítást lehet vele végrehajtani, passz, védekezés, alap lövések, semmi egyéb! Lehetséges, hogy nem kompatibilis a gamepad a fifa 10-el? Ha igen, melyik a kompatibilis gamepad?
Előre is köszi!
A
-
Breki
veterán
Ide is beírom hátha valakit érdekel
Euronicsban ps3 akció hetvehétért kb
plusz Fifa 10-re van most egy akció ahol 15 helyett 30%-al olcsóbban lehet venni ha veszel mellé bármi kiegészítőt.
-
adam320
senior tag
Hali!
Valaki FIFA10 PC-n multiba ellenem?
-
gyepet
csendes tag
Szerintem az összes fifa konzolon sokkal jobb. Már a 09-nek is jobb a gtafikája konzolon, mint a 10-nek pc-n, és az irányítás is sokkal jobb a konzol esetében. Ez persze nem változtat semmiit azon, hogy a fifa egy nagyon jó sportjáték(talán a legjobb)

-
dragonfx
veterán
oksa, megnézem.érdekel.haverral nyomom xbox.on enne egy kérdés.szabadrugást hogy lehet csavarni meg erőből ugy lőni be is menjen avgyis irányítani hova lője?..ezt régóta nem vágom fifába....
amugy mai 3 eredmény>>MU - Lyon 8-5....nagyon góldgazdag meccs volt..végén 10 emberrel is rugtam egy gólt...én volt MU.val.a lyonnal nagyon jo a srác.

Visszavágó 2-3 neki.jobb védekezéssel.de itt is 10 ember a végén.
aztán flamengo - club aglero avgy mi (brazíl) 4-2 nekem...
De multkor csunyán kinyaltama lyon ellen 3x pedig kedvenceimmel is voltam(klasszikus 11) meg argentína, uruguay...8-1, 5-1, 4-2 arányban....
gyakorolnom kell...

-
dragonfx
veterán
pc.n tényleg ennyire fenn van a gépigény vagy az kamu??
eddig nekem mindegyik ment maxon akadásmentesen a profilos konfigon.
ez tényleg ennyire erős gép kell?? -
Fejo
őstag
Hogy lehet edzőmeccset játszani (begyakoroilni a dolgokat)? A meccs előtti kapurarohangáláson kívül nem találom sehol...

-
Chili7
őstag
Hali!
FIfa 10-ben be lehet tenni saját mp3-akat, menü zenének?
köszi -
mR.bArCeLoNa
csendes tag
Segítsetek pls!
Megvettem a fifa10-et pc-re, eredetiben, de beléptem online-ra és kérte a cd-kulcsot, beírtam, elfogadta meg minden már játszottam is mecccset, de mikor újra be akarok jelentkezni akkor is kéri a cd kulcsot minden egyes bejelentkezésnél, de akkor már nem fogadja el a kulcsot, arra hivatkozva, hogy ezt már más felhasználta!
Nagyon mérges vagyok a dolog miatt, mert ezért vettem meg kimondottan a játékot, hogy online tudjak játszani!

Írtam a termektamogatas@ea.com-ra, de azt mondják a cd-kulcsban nincs hiba, a szoftver hibátlan, a hiba az én gépemben van... bla bla bla FELHÁBORÍTÓ!!!
Mi tévő legyek?
Érdekesség, hogy az online játékmódokra ha rámegyek ott beenged online-ra, de bejelentkezni nem enged, ez így nagyon szar...

Mellesleg az előbb említett e-mail címen valami külföldi ügyintéző ír vissza, mert ilyeneket ír, hogy: "A maga megadot kód rendben van, szóval nem a játékban lesz a hiba. Hanem a maga gépében, vagy internet kapcsolatban."

-
Csabee.
nagyúr
válasz
mR.bArCeLoNa
üzenetére
felmész irc-re a fifa.hu-n ott láthatod hogy vannak továbbra is klánok! Eredetivel könnyedén csatlakozhatsz te is hozzájuk!
-
mR.bArCeLoNa
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Nekem a fifa 08 és 09 megvan eredetiben és a fifa10 igaz nem nyerte el a tetszésemet teljes mértékben, de játszhatónak tartom, elsősorban a friss keretek miatt játszok szívesebben azzal.
A gép ellen nem szeretek játszani, így a 08-at és 09-et is online toltam. A direkt Ip-s megoldást nem szeretem, ezért a fifa10-et is leraktam, mert azt még nem vettem meg eredetibe.
Ma elkezdtem a 09-et ismét online, első meccsemen nyertem is 5-1 re, de nagyon zavar, hogy kedvenc csapatom a Barca és nem Ibrahimoviccsal lőhetem a gólokat!

Szerintetek megéri megvenni a fifa10-et? Ha megvenném biztos tolnám is neki, szóval az nem lenne kérdéses, hogy lejátszanám én az árát, csak nem tudom, hogy milyen az online részének a kidolgozottsága, mert nekem pl a 08-nak sokkal jobban tetszett az online felülete, mint a 09-nek.
Szerintetek?
Lehet a fifa10 ben klánokat csinálni, ilyesmi? mint anno a 08-ban?
09ben szinte csak gyors rangsorolt meccseket toltam...
Amúgy gondolkozok egy ps3-ban is, mert most volt a szalagtűzőm és éppen lenne annyi pénzem, hogy vegyek egyet, csak nem tudom mitévő legyek.
Írhatnátok nekem ps3 árakat is (csak új gép érdekel).
Köszi a választ, egyébként nem vagyok akkora IQ-harcos, mint amilyen hülyeségeket kérdezek, mert persze szétnéztem már a neten, hogy mi merre mennyibe kerül, csak érdekelne a FIFA játékosok véleménye is.
Peace

-
Csabee.
nagyúr
-
Riszpekt
csendes tag
Sziasztok.
Szeretnénk játákosokat hívni a Hungarian Fifa Cup-ra.
A jelentkezéshez csak egy eredeti Fifa10-re van szükséged és az on-line játékmódokban a ligák közül regisztrálj be a Hungarian Fifa Cup-ra , a rövidítése HFC.
A liga meccsei NEM rangsoroltak,így az on-line statisztikába nem számít bele.
4-5 csillagos és válogatott csapatok kivételével bármivel regisztrálhatsz.
Az első HFC 8 csapattal indul, 3 fordulót játszik mindenki-mindenkivel.
Amennyiben érdekes a számodra, regisztrálj be.A meccsek időpontjaihoz x-fire-n egyeztess a többiekkel.
További infó x-en : uandris és riszpekt1
Üdv:
Shren, Nokedli -
Csabee.
nagyúr
Jó kis reklámfogás

Ingyenesen letölthető a FIFA10 magyar honlapjáról a kézikönyv!
-
T0rnad0
addikt
Sziasztok!
Valaki be tudná linkelni képekben, hogy milyen a multi menüje? A 08-é tetszett, a 09 viszont nagyon nem

-
akos86
aktív tag
kedves fórumtársak olyan problémával szembesültem hogy egy pár idény után kilép a játék (fifa10) de ez már így van a fifa 07 óta nem tudom h mi lehet a baj lejátszom a meccset majd mikor visszaképelne a menübe akkor kilép a játék
válaszotokat előre is köszönöm ;) -
DonMedve
addikt
Megvan, köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Jövedelem
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Formula-1
- Windows 11
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Véred is megfagy majd: Teszteltük a Reanimalt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 240 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mert van routered gondolom én .

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Annyira belassul, hogy még az is 6-7 másodpercbe telik, amíg kilépési szándékkal a menüben egy menüpontot váltani tudok. Aztán amint visszaér a főmenübe, eltűnik a lagg, gyors minden. Ha azonban kilépés nélkül egy új meccset indítok, ismét 0,00001 FPS fogad. Gépem: Q6600@3,6 GHz, HD 4870, 2 GB DDR2, úgyhogy egyértelmű hogy a hardver nem hogy nem kevés, hanem 5x több mint amire szüksége van, lehet ez zavarja meg... Driver 9.12 Catalyst hotfix de régebbivel is ugyanez volt a helyzet.
!