- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
englandfan
csendes tag
Igen, létezik.
Valószínűleg azért, mert nagy a pinged. Nekem is volt ilyen mobilinternetem, Én mondjuk CoD4-ezni szerettem volna, de 190-es pinggel nem a legélvezetesebb sem számomra, sem más zsámára.
Pár észrevétel a játékról:
Nekem PS3-ra van meg, tehát valamelyest szerencsésnek mondhatom magam (mind grafikai, mind irányításbeli szempontból [bár már vannak gamepadok]). Egy két dolog azonban még mindig szemet szúr.
Például nagyon tud idegesíteni, miközben online játszom, hogy a kapus kijön az 5 méteres vonalra, akkor is, ha nem nyomom, hogy jöjjön ki. Ezzel az a baj, hogy ha nem jönne ki, akkor nem tudna mást választani az ellenfél, mint elrúgni, de azt a visszafutott védőmmel meg tudnám akadályozni.
A másik meg az online játékosok mentalitása. Velem nem egyszer fordult elő, hogy bizony Angliával voltam, Arsenallal, Real Madriddal, West Hammel és bizony 5-1 volt az eredmény a 80. percben, de mégsem léptem ki. Milyen dolog az, hogy valaki kilép, azért mert nem áll az Ő javára az eredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Suzuki topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- MÉG TOVÁBBI ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs