- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mR.bArCeLoNa
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Nekem a fifa 08 és 09 megvan eredetiben és a fifa10 igaz nem nyerte el a tetszésemet teljes mértékben, de játszhatónak tartom, elsősorban a friss keretek miatt játszok szívesebben azzal.
A gép ellen nem szeretek játszani, így a 08-at és 09-et is online toltam. A direkt Ip-s megoldást nem szeretem, ezért a fifa10-et is leraktam, mert azt még nem vettem meg eredetibe.
Ma elkezdtem a 09-et ismét online, első meccsemen nyertem is 5-1 re, de nagyon zavar, hogy kedvenc csapatom a Barca és nem Ibrahimoviccsal lőhetem a gólokat!

Szerintetek megéri megvenni a fifa10-et? Ha megvenném biztos tolnám is neki, szóval az nem lenne kérdéses, hogy lejátszanám én az árát, csak nem tudom, hogy milyen az online részének a kidolgozottsága, mert nekem pl a 08-nak sokkal jobban tetszett az online felülete, mint a 09-nek.
Szerintetek?
Lehet a fifa10 ben klánokat csinálni, ilyesmi? mint anno a 08-ban?
09ben szinte csak gyors rangsorolt meccseket toltam...
Amúgy gondolkozok egy ps3-ban is, mert most volt a szalagtűzőm és éppen lenne annyi pénzem, hogy vegyek egyet, csak nem tudom mitévő legyek.
Írhatnátok nekem ps3 árakat is (csak új gép érdekel).
Köszi a választ, egyébként nem vagyok akkora IQ-harcos, mint amilyen hülyeségeket kérdezek, mert persze szétnéztem már a neten, hogy mi merre mennyibe kerül, csak érdekelne a FIFA játékosok véleménye is.
Peace

Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Horrorral pörgetné fel az új GeForce-ok eladásait az NVIDIA
- Arc Raiders
- World of Tanks - MMO
- Yettel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- 214 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4050 (ELKELT)
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest