Új hozzászólás Aktív témák

• mR.bArCeLoNa

csendes tag

Üdv mindenkinek!

Nekem a fifa 08 és 09 megvan eredetiben és a fifa10 igaz nem nyerte el a tetszésemet teljes mértékben, de játszhatónak tartom, elsősorban a friss keretek miatt játszok szívesebben azzal.

A gép ellen nem szeretek játszani, így a 08-at és 09-et is online toltam. A direkt Ip-s megoldást nem szeretem, ezért a fifa10-et is leraktam, mert azt még nem vettem meg eredetibe.

Ma elkezdtem a 09-et ismét online, első meccsemen nyertem is 5-1 re, de nagyon zavar, hogy kedvenc csapatom a Barca és nem Ibrahimoviccsal lőhetem a gólokat! :DDD

Szerintetek megéri megvenni a fifa10-et? Ha megvenném biztos tolnám is neki, szóval az nem lenne kérdéses, hogy lejátszanám én az árát, csak nem tudom, hogy milyen az online részének a kidolgozottsága, mert nekem pl a 08-nak sokkal jobban tetszett az online felülete, mint a 09-nek.

Szerintetek?

Lehet a fifa10 ben klánokat csinálni, ilyesmi? mint anno a 08-ban?

09ben szinte csak gyors rangsorolt meccseket toltam...

Amúgy gondolkozok egy ps3-ban is, mert most volt a szalagtűzőm és éppen lenne annyi pénzem, hogy vegyek egyet, csak nem tudom mitévő legyek.

Írhatnátok nekem ps3 árakat is (csak új gép érdekel).

Köszi a választ, egyébként nem vagyok akkora IQ-harcos, mint amilyen hülyeségeket kérdezek, mert persze szétnéztem már a neten, hogy mi merre mennyibe kerül, csak érdekelne a FIFA játékosok véleménye is.

Peace :)

Új hozzászólás Aktív témák