- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Gurulunk, WAZE?!
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chicken
senior tag
Sziasztok,
egy ismerősöm megkért, hogy segítsek a 12 éves fiának, mert játszik a FIFA 10-zel, és menet közben megáll a játék - állítólag hibaüzenet nélkül. (windows 7 egy dell vostro 1015 laptopon). Teamviewerrel rámentem a gépre, és láttam, hogy már a dvd-nél olvasási nehzségei vannak. Rákérdezésemre azt mondták, hogy a lemez "nagyon karcos", mivel a gyerek nem vigyázott rá.
Kitaláltam, hogy csinálok egy iso fájlt, és gondoltam, majd Daemon Tools-zal vagy valamivel bemappelem, de utána derült ki, hogy a másolásvédelem miatt a lejátszáskor nem indul el, valami emulációs hibát ír ki. Mivel én nem játszom, próbáltam fórumokról összeszegetni, hogy mit kell csinálni, nem sok sikerrel. Kiírtam a képfájlt második próbálkozásra Alcohollal, ami fel is ismerte, hogy Securom valahányas védelem van rajta, meg még próbáltam ezt a DPM olvasási sebességet (itt már nem nagyon értettem, miről van szó) kétszeresre levenni, mert ezt írták, ennek eredményeképp iszonyú lassan lett kész a képfájl, de mind Alcohollal, mind Daemon Tools-zal ugyanaz az emulációs hibaüzenet jön elő.
Segítséget előre is köszönök!
üdv
chicken
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bestbuy játékok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Yettel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung C27G55TQWR 27" 2560 x 1440 Quad HD LCD Fekete Monitor Számla + Garancia
- Latitude 9330 2in1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Üzletből,garanciával,MSI Alpha Gamer 17 Ryzen 9-7945 16mag-32Szál/32GB RAM/1TB NVME SSD/RTX 4070/4K
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Új Tenchnics A800 Bluetooth Hifi fejhallgató zajszűrővel.
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest