Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skorbut
tag
Sziasztok!
Nem bírtam ki h ne írjak be a fórumra! 2 hete a budapesti mobil show keretein belül (kint dolgoztam) volt szerencsém kipróbálni és megtapasztalni a Fifa 09 című játékot xbox konzolon. Nos mivel már évek óta pc-n játszom a sorozattal, (2-3 éve mást sem hallok, hogy így meg úgy de szinte mindenben jobb a konzolos verzió) kíváncsi voltam a játékplatformos verzióra.
Hát finoman szólva csalódtam...
Lehet, hogy 1-2 dologban mondjuk grafika, vagy az emberek kidolgozása és mozgása szebb esetleg jobb mint a pc-s verzióban, de ezt nem állítanám biztosra.
Egyéni vélemény, de 1általán nem szebb, a közönségtől sem kell elájulni, sokkal többre számítottam... Talán 1 pozitívum szólt mellette, az emberek mozgása.
Viszont a játékmenet egyszerűen pocsék a pc-s verzióhoz képest! Annyira lassú és erőltetett, hogy nem is értem emberek miért vannak ennyire elájulva tőle, mikor játékélményben messze elmarad a földig tiport testvérétől.
()-ben megjegyzem, a sorozattal évek óta játszom pc-n, x-boxon pedig 4 meccset játszottam végig, de az 5.-nél annyira elment tőle a kedvem, hogy ott kellett hagynom...
Uh marad a pc és remélem nem marad el a következő folyatatás sem.Minden jót!

Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Játékfejlesztés
- Tesla topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus Chieftec 500W
- LG 86QNED913PA / Mini LED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 120Hz & 3ms / 900 Nits / HDR Dolby / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest