Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
A gameplay nem megszokás kérdése
Én az első fifától kezdve játszom, sőt korábbiakhoz gameplay javításokat készítettem
(pl amikor nem lehetett távolról gólt lőni meg hasonlók)A PES-t meg kell tanulni. Én elhiszem, hogy van aki lusta erre vagy hetente fél órát akar játszani és kis arcade öt perc alatt megtanulható dologra vágyik, de ne szóljuk már le olyat amit alig ismerünk.
A file bemásolást korábbi részekre írtam, de igen nem a kiadó adja ki hanem fanatikusok készítik illetve saját magad is szerkesztheted.
És pont ez a jó, hogy mindig a legfrisebb keretekkel játszhatsz.
Lásd az új demóhoz már kint is van ilyen.Volt labdaeffect a PES-ben egyszer megnéztem és rögtön kikapcsoltam fene se akar ilyen hülyeségeket egy focijátékban.
Én elismerem, hogy ez egy Fifa topic és énis ahhoz szólnék hozzá, de mindig ez az agyatlan összehasonlítás megy és olyan érvekkel amik hát elég nevetségesek.
Annyit kérek, ha valaki nem ismeri rendesen a játékot ne mondjon már megalapozatlan véleményt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Windows 11
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Formula-1
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB XLR8 Gaming VERTO EPIC-X RGB
- Samsung Galaxy S25 eladó, független, garanciális (ses.hu, 2028 júniusig)
- Asus TUF F16 FX607JU 16" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - Ezüst - HUN - mw0w3mg/a - 3 Ciklus 2+ év gari
- Vivo V50 Lite 8/256 5G Black Dual SIM + 90W charger - Új, bontatlan, független - 3 év garancia!
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- Részletre. Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 16GB DDR4 RAM modulok 3600Mhz több darab // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest