- petipetya: Nagy chili topic. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gerner1
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
penene
őstag
az a baj, nem tudom, hogy mi a normális sebesség...
mert vegyük pl. a real sebességet, ha pl. a TVben nézed.
Na, ahhoz képest kb. 2* olyan gyors a gém, az animációk, hogy odamegy labdához szögletnél, stb...
És a gól utáni lassítás a kb. real sebesség, amire azt mondod, nem irreális..
Ha ez a fifa2006os sebesség, akkor oké, csak gondoltam ennyire xart nem gyártanak, hogy egy sima passznál kapkodnom kell a fejem, meg pl. egy keresztlabda kb. 1 sec teljes ívben..
pont 2* olyan gyors, mint amilyen úgy valóságosnak mondható.
Ez az egyedi problémám, sajna nemtom mi a valóságos, csak azt látom, ez túl gyors, bár poén, de ez közel nem komoly.
Majd asszem megnézem haver gépén is, aztán úgy látszik majd a lényeg, egyébként így játszhatatlanul gyors, pedig aztán én imádom a focit.
Az nembaj, ha gyors a játékmenet, de pl. a csávók futásán látszik hogy úgy kapkodják a lábukat mint egy gyorsított eljárás, szinte már nem is látszik a lábuk olyan gyors
)
Azért köszi helpet!
Új hozzászólás Aktív témák
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pont 2* olyan gyors, mint amilyen úgy valóságosnak mondható.
)