- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
Idéznék egy sráctól
'' Bar en csak a Pro Evo5 PC-s demojaval jatszottam eddig (mivel meg nem jelent meg X-boxra), de ott a jatekmenet erezhetoen meg elethubb lett. Olyan akciokat vezettem, mintha csak TV-n neznek egy valodi tamadast. Nekem nagyon tetszenek az aprobb fejlodesek is, hiszen mar a Pro evo4 is nagyon kiraly volt. A grafika nem izgat, szerintem a celnak tokeletesen megfelel. A Fifa szebb, de nem hasonlit a valodi focira. Legalabbis a Pro Evo utan
Es a PES-ben legalabb (ha csak keveset is), de fejlesztenek a keszitok, nem ugy mint az EA Sports-nal, ahol egyik evben kitalalnak valami jot, aztan a kovetkezo evben kiszedik a jatekbol, hogy aztan 2 ev mulva ujra ''eladjak'' mint eget vero otletet. A pro evo minden egyes resze jobb egy kicsit az elozonel, es igy haladnak ugymond a tokeletesseg fele. A FIFA viszont egyet elore, egyet hatra elven keszul, igy aztan csak nagyon nyogvenyelos a fejlodese.
Lehet, hogy sokaknak jobb JATEK a fifa, de a PES inkabb fociszimulator (igy szukebb a retege). Nehez jol jatszani a PES-, ezert sokan fel is adjak hamar. Es inkabb a ''mágneslábú'', ''akármerre állok megnyomom a D-t kapuralovok'' stilust kedvelik jobban, a csillogo grafikaval es eredeti jatekosnevekkel... Teny volt benne tulzas, de a kettot egymashoz hasonlitva irtam ezeket a jelzoket.
Megis, ha jol emlekszem konzolokon eladasokban tavaly mar verte a FIFA-t.''
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hó jótállás
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A56 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs