Hirdetés

Aktív témák

• WiLDoR

tag

Hát mit mondjak, én szvsz remélem, hogy ezt a kormányt le fogják váltani.
    Nekem ugyanis még semmi jót sem tett, s az igéretet, amit felém tett sem váltotta be, ui.:
    -Félévenként 130.000 HUF a tandíjam s megmondom, alig bírom összespórolni... ennyit arról, hogy ingyenes az oktatás. Most éppen nem tandíjnak, hanem költségtérítésnek nevezik...no comment...

-Katonának is kellett lennem, pedig 4 évvel ezelött igéretet tettek arra, hogy eltörlik a sorkatonai szolgálatot... ennyit erről... no comment...

-Továbbá, lopnak, csalnak sikkasztanak, ahol tudnak... Ki hiszi el, hogy 20 milliárdba kerül egy Aug. 20-ai tüzijáték (ezt az összeget inkább az egészségügynek kellene adni gyógyszerekre és nem eldurrogtatni a levegőbe; aki szép látványba akar belefeledkezni, az inkább nézze meg újból-és-újból jól a barátnőjét/barátját és rájön, hogy Ő sokkal szebb látvány bármilyen tüzijátéknál - de ez az én privát véleményem), és 400 milliárdba 20 km-nyi autópálya???

Úgyhogy ezzel el is mondtam mindent erről a kormányról... és akkor még ezek fikázzák az MSZP-t, hogy lopnak??? NA NE MÁÁÁÁR!!!

Fidesz suxx!

Aktív témák