Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Spirit

őstag

válasz Reag3nS #5018 üzenetére

"én tisztában vagyok azzal, hogy mikor miért annyi a ping. kérdés hogy te is így állsz e vele..." - tisztában vagyok persze, de nem értem mit értetlenkedsz. Adott egy netszolgáltatás ami papíron a leggyorsabb a környékünkön, de mégis mindig gond van vele. Első hónapokban napokra ment el a net, az első fél évben telefon nem volt, most egész februárban éjféltől délig el-elment a net. Most a fene nagy karbantartás után a feltöltésemet negyedelték meg. De volt itt már dns kiszolgálóval gond, sb-stb. Mindez egy év alatt.

Örömmel jelentem,hogy a mai nappal megrendeltem a T-online 8mbit-es adsl-jét. Remélhetőleg hamar bekötik, és normális lesz a vonal. Ha mégsem még mindig lemondhatom(30 napos próba, ráadásul az első 2 hónap ingyenes is), de kétlem,hogy a Fibernél gyengébb lenne.

Halkan jegyzem meg,hogy a UPC sebességeket emelt(pl. 20mbit/3mbit 12k-ért), a T-com is lassan rákényszerül arra,hogy átpakoljanak ADSL2+-ra... Képzeljétek el egy esetleges Fiber emelésnél milyen káosz lenne a terheltség miatt.

Aktív témák