Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Aktív témák
-
BluEyes
őstag
válasz
Precedens
üzenetére
Torrent mellett méregeted a sávszélt? Hm...
Nagy ''kedvencem'' a BitComet nevezetű szar. Ez képes arra, hogy egy 4 megás kapcsolatból 3,7 megát tartson fenn önmaga számára, a hálózat többi gépe pedig - beleértve magát a progit futtatót is - a maradék kb. 300 kilobiten osztozhat. Mindehhez 270-310 közötti pingek társulnak. Ha ez a ganaj nem megy, a sávszél 3,8 mega körül, a ping 40-50 között.
-
Jégkokó
veterán
válasz
Precedens
üzenetére
Nekem most 7 megabit van meg a 8 ból.Amugy a hálózat erre nem is olyan régi, és elég jól karba van tartva, pont ma láttam, hogy pár helyen uj kábeleket húznak fel a már meglévő mellé.Amugy melyik részen laksz?használsz cfos speedet?Mert az oskat segít ha éppen torrentet használsz, vagy más egyéb p2p hálózatot.
-
Kapitány
tag
válasz
Precedens
üzenetére
''Kapitánnyal az élen aki nem mondja el többszöri kérdésre sem , hogy az emeléstől miért szarik be a rendszer. mármint ha tényleg tudja mert bennfentesnek állítja be magát. Lehet, hogy Ő szerelte nálam: úgy indított, hogy Ő 3-4000 jattot szokot kapni. Aztán egy hétig nem lettem beregisztrálva, pedig másnapra igérte, nekem kellett telefonálgatnom.''
Hi!
Bántottalak valaha?
Állítottam 1szer is, hogy nálad van vmi hiba?
Ismerlek?
Ez nagyon LOL.
Az pedig, hogy mit tudok, és kinek mit mondok el az had legyen az én magánügyem.
Nem emléxem, hogy valaha vkit alaptalanul támadtam volna, csak némi információval szolgáltam ha tudtam, illetve úgy éreztem, hogy szükséges.
Egyszer már háttérbe húzódtam, ezt teszem most is, viszlát mkinek.
K
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parkside szerszám kibeszélő
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium Megkímélt állapot 88% akkumulátor
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest