Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nos, akit érint biztosan hollotta már, hogy idén még marad a 144 pontos rendszer, és csak jövőre vezetik be az 500 pontosat. Gondolom vagyunk itt néhányan végzősök, érdekelnének a vélemények
Talán számomra kedvezőbb ez a rendszer, a 4-es szorzóval már a hozott pontoknál sokat veszítettem volna. két emelt szintű érettségit fogok tenni, matekból és fizikából, van egy középfokú angol nyelvvizsgám. A végelszámolásnál 130-135 pontra számítok, de majd meglátjuk 
A konkrét dolog amiért postoltam, az érettségi követelmények kellenének emelt matekból és fizikából. Az om honlapján nem találtam meg őket. Jó lenne tudni, hogy pontosan mit kérnek, így össze tudnám állítani az ismétlési tervezetem
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPad 11th 2025 128 GB
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Realme 12X 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Talán számomra kedvezőbb ez a rendszer, a 4-es szorzóval már a hozott pontoknál sokat veszítettem volna. két emelt szintű érettségit fogok tenni, matekból és fizikából, van egy középfokú angol nyelvvizsgám. A végelszámolásnál 130-135 pontra számítok, de majd meglátjuk