Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nos, akit érint biztosan hollotta már, hogy idén még marad a 144 pontos rendszer, és csak jövőre vezetik be az 500 pontosat. Gondolom vagyunk itt néhányan végzősök, érdekelnének a vélemények
Talán számomra kedvezőbb ez a rendszer, a 4-es szorzóval már a hozott pontoknál sokat veszítettem volna. két emelt szintű érettségit fogok tenni, matekból és fizikából, van egy középfokú angol nyelvvizsgám. A végelszámolásnál 130-135 pontra számítok, de majd meglátjuk 
A konkrét dolog amiért postoltam, az érettségi követelmények kellenének emelt matekból és fizikából. Az om honlapján nem találtam meg őket. Jó lenne tudni, hogy pontosan mit kérnek, így össze tudnám állítani az ismétlési tervezetem
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete titán használt, karcmentes 90% akku (344 ciklus) 6 hónap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Talán számomra kedvezőbb ez a rendszer, a 4-es szorzóval már a hozott pontoknál sokat veszítettem volna. két emelt szintű érettségit fogok tenni, matekból és fizikából, van egy középfokú angol nyelvvizsgám. A végelszámolásnál 130-135 pontra számítok, de majd meglátjuk