Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Felvettek. Igen komoly volt a felvételi elbeszélgetés. Megkérdezte a csávó, hol végeztem, milyen szakon, hol dolgozom, mit dolgozom. Elmondtam, már rá is vágta, hogy fel vagyok véve.
BMF, műszaki menedzser szak, diplomás képzés, távoktatás. -
Goose-T
veterán
Utánakérdeztem a felvételinek, nem is kellenek az érettségi eredményeim, hanem elég a diploma és az index másolatát beküldenem. Az ''A'' mint alapképzés helyett ''D'' képzést kell bejelölnöm.
Kérdéseim:
1. Tudja valaki, milyen a felvételi beszélgetés? Engem olyanra fognak csak behívni, ha jelentkezek.
2. Van rá esélyem, hogy elfogadják a matekszigorlatomat? (Meglehetősen örülnék neki.
)
3. Távoktatáson is ugyanolyan szemetek azok a tanárok, akik egyébként igen? -
Goose-T
veterán
Biztos, hogy nem kell felvételiznem, hogyha 7x a ponthatár? Marhára nincs kedvem felvételizni.
-
Goose-T
veterán
Hát, ha jól emlékszem, így alakultak az érettségi jegyeim (nem röhögni):
Matek: 4
Fizika: 3
Magyar: 3
Töri: 2
Angol: 5
Angolból középfokú C (A+B) állami nyelvvizsgám van (még eredeti Rigó utcai).
Akkor most hány pontom is van?
Szerk.: matekból asszem 3-as, fizikából 4-es volt az utolsó két évvégi jegyem. Magyarból, töriből és angolból pedig ugyanaz, mint az érettségi jegy. De ez nem tuti.
[Szerkesztve] -
Goose-T
veterán
Ha idén is 72 pont lesz a ponthatár, akkor elvileg mindenféle felvételi nélkül felvesznek, nem? Elvégre ez fizetős távoktatás, itt nem tökölnek annyit a felvételi vizsgákkal. Nem tudom, hogy most milyen a pontszámítás, 1999-ben, amikor felvételiztem, 100 pontom volt körülbelül.
-
Goose-T
veterán
Nos, elérkezik nemsokára a 2006-os felvételik ideje. Hamarosan adogathatjuk be a jelentkezési lapokat, kezdhetünk a felkészülésnek. Egy diploma és 2,5 aktív munkával eltöltött év után én is úgy döntöttem, hogy be kéne szerezni még egy diplomát. Másoddiplomás képzésre nem akarok menni, mert igazából nem szeretném életem végéig ugyanazt a munkát végezni, amit most csinálok. Ezért úgy döntöttem, hogy műszaki menedzsernek állok. Ez azért is jó, mert egyrészt ennek a segítségével könnyebben lehetek főnök a szakterületemen
, másrészt az előző diplomám miatt (mérnök-informatikus) a tantárgyak egy részét el tudom fogadtatni. Körbenéztem a felvi.hu-n, egy suliban van csak olyan képzés, ami megfelelne nekem, ez pedig a BMF-KGK ([link]). Itt vannak a nekem való szakirányok. Természetesen távoktatásra akarok menni, nem adom fel a király munkahelyemet a suli kedvéért. A tavalyi ponthatár erre a szakra 72 pont volt távoktatáson. Van érettségim, nyelvvizsgám, diplomám. Kell valamit tennem a felvételi papír leadásán kívül? Továbbá: jól sejtem, hogy a távoktatás általában 150-200KHUF-ba kerül félévenként?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 3D nyomtatás
- Háztartási gépek
- sziku69: Szólánc.
- Depresszió, szorongás, pánik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Spiegen Rugged Armor Pro tok PS Portal-hoz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
BMF, műszaki menedzser szak, diplomás képzés, távoktatás.
)