Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Mirage
tag
Szép estét,
A mai nap zeneszáma: Sad Night Dynamite (feat. IDK) – Psychedelic Views [link]
Nemrég már megosztottam az egyik számuk és meg is említettem, hogy már nagyban teaselik a következőt.
Hát itt is van, ő lenne az.
Első hallgatásra annyira nem jött át, talán a feature miatt, annyira nem vagyok oda IDK-ért. De aztán hallgatgattam nap közben és egyre jobban rám nőtt, jó kis számocska ez, a hangulatot újfent nagyon eltalálták a srácok.
Remélem következőnek már egy albummal fognak „meglepni” minket!A mai nap röviden: A tegnapi fogászati kaland után este félve feküdtem le, de végül eltudtam aludni gond nélkül. Az éj közepén azonban arra ébredtem, hogy iszonyat fáj megint, de végül nem vettem be gyógyszert, vissza tudtam aludni egy kis idő után.
Reggel felkelve viszont arra lettem figyelmes, hogy hoppá! Már egyáltalán nem fáj semmi.
Hála az égnek ez így is maradt, úgyhogy a tegnapi egésznapos fájdalom után ma már nem volt semmi. Maradjon is így.Délelőtt a megbeszéltek szerint sikerült lebonyolítanunk az adás-vételt is, úgyhogy végre megváltam attól a gépháztól, nem porosodik tovább a gardróbban.
Így az utolsó darabja is elkelt a félbeszakadt projektemnek.
Hogy miért szakadt félbe? Igazából a GPU árak miatt. Egy évet vártam, de nem csökkentek.
Legalább 4k 30 fps lett volna a cél, egy ilyen kártya pedig akkor épp nagyon drága volt. Valószínűleg még mindig az, már nem követem a piac alakulását, annyi biztos hogy nevetséges árak voltak mindenütt.
Akkor mérlegeltem, hogy gyakorlatilag ugyanott, vagy egy kicsit olcsóbban jövök ki még abból is ha veszek két next gen konzolt egy GPU helyett, és inkább ezt az utat választottam.Délutánra már belefért egy kis edzés is, utána kertezés.
Holnap barátokhoz ebédelni megyünk, ami szuper lesz, de egyéb program nincs a napra.
A jövőhét egész zsúfoltnak tűnik egyelőre, 2 fogászat, egyetemi beiratkozás, programok...
Utána pedig itt is a szeptember. Gyorsan elrepült ez az utóbbi 2 hónap.
Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bittorrent topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Tőzsde és gazdaság
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 8 ÉV GARANCIA! Kingston FURY Beast RGB 32GB CL36 (KF560C36BBEAK2-64) (1DB 32GB MODUL)
- 8 ÉV GARANCIA! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C36BBEAK2-64 (cl36)
- XPS 9350 13.4" FHD+ IPS Ultra 7 258V 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- Nikon D800 full-frame szett
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest