Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- potyautas: A teljesség igénye
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- norbx: Számítógép.hu
Aktív témák
-
Mirage
tag
Szép estét,
A mai nap zeneszáma: Sad Night Dynamite (feat. IDK) – Psychedelic Views [link]
Nemrég már megosztottam az egyik számuk és meg is említettem, hogy már nagyban teaselik a következőt.
Hát itt is van, ő lenne az.
Első hallgatásra annyira nem jött át, talán a feature miatt, annyira nem vagyok oda IDK-ért. De aztán hallgatgattam nap közben és egyre jobban rám nőtt, jó kis számocska ez, a hangulatot újfent nagyon eltalálták a srácok.
Remélem következőnek már egy albummal fognak „meglepni” minket!A mai nap röviden: A tegnapi fogászati kaland után este félve feküdtem le, de végül eltudtam aludni gond nélkül. Az éj közepén azonban arra ébredtem, hogy iszonyat fáj megint, de végül nem vettem be gyógyszert, vissza tudtam aludni egy kis idő után.
Reggel felkelve viszont arra lettem figyelmes, hogy hoppá! Már egyáltalán nem fáj semmi.
Hála az égnek ez így is maradt, úgyhogy a tegnapi egésznapos fájdalom után ma már nem volt semmi. Maradjon is így.Délelőtt a megbeszéltek szerint sikerült lebonyolítanunk az adás-vételt is, úgyhogy végre megváltam attól a gépháztól, nem porosodik tovább a gardróbban.
Így az utolsó darabja is elkelt a félbeszakadt projektemnek.
Hogy miért szakadt félbe? Igazából a GPU árak miatt. Egy évet vártam, de nem csökkentek.
Legalább 4k 30 fps lett volna a cél, egy ilyen kártya pedig akkor épp nagyon drága volt. Valószínűleg még mindig az, már nem követem a piac alakulását, annyi biztos hogy nevetséges árak voltak mindenütt.
Akkor mérlegeltem, hogy gyakorlatilag ugyanott, vagy egy kicsit olcsóbban jövök ki még abból is ha veszek két next gen konzolt egy GPU helyett, és inkább ezt az utat választottam.Délutánra már belefért egy kis edzés is, utána kertezés.
Holnap barátokhoz ebédelni megyünk, ami szuper lesz, de egyéb program nincs a napra.
A jövőhét egész zsúfoltnak tűnik egyelőre, 2 fogászat, egyetemi beiratkozás, programok...
Utána pedig itt is a szeptember. Gyorsan elrepült ez az utóbbi 2 hónap.
Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- VLC Media Player
- Diablo-veteránok új ARPG-t jelentettek be: érkezik a Darkhaven
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Formula-1
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- Sennheiser Momentum TW 4 Garanciális
- ÚJ SteelSeries Arctis Nova 5P Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- Szép ThinkPad Edge.15,6",FullHD IPS,Core i7 (8X3,3Ghz)GT740 2/4GB VGA,8/16GB RAM,256-512SSD,JÓ akku,
- Szinte ÚJ SteelSeries Tusq Gaming Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4407, 100% Akksi
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest