- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
gippazoid
őstag
Sziasztok!
1 TB-nál kevesebb adatom van. Eddig egy fizikailag máshol lévő pendrive volt a biztonsági mentés (itthon két HDD-n tárolom de azok ugye fizikailag egy helyen vannak).
A Google drive alkalmas arra, hogy én kézzel időnként oda mentsek? Automata szinkronizálást nem szeretnék, annak soha nincs jó vége. Majd én kézzel felülírom amit akarok azzal, amivel akarom.
Az Androidos mobilomról viszont pont fordítva: arról a fotókat és hangfelvételeket viszont azonnal (esetleg amint WiFi-re csatlakozik) kellene egy ideiglenes helyre felmásolni mert a telefonos egyetlen példány az semmi.A Microsoft ugyan annyi pénzért 6 X 1 TB-ot ad, amennyiért a Google 2 TB-ot.
Melyik alkalmasabb a fentiekre?
A Microsoft-nál olvastam olyanról hogy kisebb csomagot lehet bővíteni de ezekről a bővítőkröl sehol sem találok infót. Se a méretéről se az áráról.
Valaki tudja ezeket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Formula-1
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux Mint
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest