Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melorin
addikt
Sziasztok!
Néhány napja eltökéltem, hogy veszek valami felhős tárhelyet mert múltkor majdnem odalett az elmúlt 20 év képgyüjteménye a saját hülyeségem miatt.
Kb. 100GB-nyi adatról van szó. Meglepődtem, hogy milyen drága dolog a felhő, mert igazából csak egyszer másolnám fel oda az adataimat és csak akkor nyúlnék hozzá ha baj lesz, nem fontos a folyamatos szinkronizáció.
Erre havi 600-1000Ft-ot fizetni lehet hogy 10 évig... nem biztos, hogy megéri.
Nem tudtok valami olyan szolgáltatásról amivel jobban jövök ki és nekem megfelelne? -
Melorin
addikt
Sziasztok!
Lehet olyat csinálni a dropboxal vagy akármilyen progival, hogy ha egy játék rajta van az androidos telómon és a PC-n is, a játék savegame mappáját szinkronizálom a 2 készülék között?
Sajnos a dropbox és a Gdrive is csak a saját mappájába belepottyantott fileokat szinkronizálja, külsőt nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2025.11.22 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi