Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skilly
aktív tag
válasz
Fandango #3792 üzenetére
Nem igazan ismerem, de ez csak fototarolas ugye? Ahogy mondtam, nekem is csak kepek tarolasara kellene, mappakban, barhol barmikor eltudjam erni, szinkronizalni is tudjam. Plusz ha kellene akkor barmilyen dokumentumot is tudjak felrakni, esetleg megosztani. Ezert kerdeztem csak azt a ketto szolgaltatot.
Kerdesem meg tovabbra is az, hogy Dropbox vagy GDrive jobb kepek tarolasara (ha kell dok megosztas)? Melyiknek jobb a kliens progi, akar win es droid oldalon?!Ettol fuggetlenul koszi a tippet.
-
Skilly
aktív tag
Sziasztok!
Erdeklodom, melyik lenne a jobb valasztas fenykepek tarolasara? Dropbox vagy GDrive? Plusz erdemes-e a fenykepeket ezeken a szolgaltatoknal tarolni?
Ha igen akkor megy az elofizetes.Valaszokat elore is koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 : Fókuszban a Ventrue klán
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- YouTube
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest