Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Ha van már Dropbox-od akkor 2 perc, www.droppages.com, bejelentkezel, megadsz magadnak egy domain-t, megjelenik egy új mappa PC-n a Dropbox-odban, és már éles is az oldalad. Aztán ugyanott tudsz még ilyen mintákat letölteni magadnak a Themes alatt, azt beteszed az új mappádba, és akkor kapsz egy olyan demo oldalt mint én, amit lentebb linkeltem, a www.szerviz.droppages.com-ot. A továbbiakat még én is most olvasom, de az új mappádba benne van a demo oldal tartalma elég egyszerűen leírva, és azt tudod alakítgatni kedvedre.
Jah igen, és ha nem frissül la magától automatikusan valamilyen változtatás, akkor meg kell nyomni a Publish now gombot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest