- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
Kéne kis help.
Mit és hol kell be vagy kikapcsolni ahhoz hogy a szinkronizálás csak felfelé történjen, tehát tulajdonképpen csak mint backup legyenek fent a fileok és ha frissebb került feltöltésre mint ami már fent van azt x verzióig tárolja el.
Mega és majd később Shadow drive-ról van szó.Dolgozgatok 3d-s fileban egy autón. Ma befejeztem egy részt, gondoltam visszakapcsolok minden rejtett elemet hogy megnézzem egyben. Akkor jött a meglepetés hogy amit már megcsináltam motorháztető, ajtó stb. az nincs ott.
2 napja szinkronizáltam, úgy néz ki hogy a fent lévővel felülírta ami a pc-n van.Illetve töröltem egy könyvtárat a pc-ről (direkt) most nézem hogy a felhőben is ott van és a pc-re is vissza lett másolva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Elektromos autók - motorok
- AliExpress tapasztalatok
- Microsoft Office és Office 365 topic
- sziku69: Szólánc.
- Assetto Corsa EVO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Metal topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest