Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
borix
őstag
Sokan saját nézőpontjuk szerint nézik a dolgokat és nem arra figyelnek, hogy mi volt a kérdés!
Már átbeszéltük a dolgokat, majd ugyan azt a felesleges köröket átfutottuk veled is.
Majd lezárásnak menjek át a másik a topikba, ott is pár felesleges kör megtétele után onnan meg vissza?
Innen oda, onnan majd ide, utána hova?
BigManus fórumtárs vágta, hogy mit keresek meg is válaszolta, a többi hozzászólásokat nyugodtan lehetne törölni annyit érnek...
Az nem segítség mikor a kérdezőnek kell elmagyarázni a segíteni szándékozóknak, hogy állnak a dolgok.Nagyjából képben vagyok a dolgokkal, van persze mikor segítségre szorulok.
Nem ez az első eset, hogy a ph-n nem tudnak segíteni de hozzá kellet szólniuk mindig van pár olyan akik felesleges körök átbeszélése után küldözgetnének ide oda.
A vége az, hogy külföldi oldalakat böngészve találtam megoldást az itteni segítségek csak felhúztak, amire nálad jött ki...[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
Nálam nem a beépített fájlkezelő lejátszója nyitja meg .... De lényegtelen.
Szerinted ha más az ikonja ( pl: hdd) akkor nem a felhőben dolgozna?
Szerintem egy lejátszó (pl: VLC) nem fogja sose úgy látni ( felhőből) a fájlokat , mintha a hdd-n lennének , hogy te elgondolod.
-
borix
őstag
válasz WhiteWalker #5802 üzenetére
Hogyne látná, ott van a két videóban csak rá kellett volna néznetek! [link]
Pont úgy kapcsolja a felhőt mappázva, mintha pl egy HDD lenne.
Ez volt a kérdésem hogy van e ilyen droidra de gőzötök nincs, hogy pc-n létezik ilyen.
RaiDrive, Air Live Drive ki lehet őket próbálni pc-n.
Több felhő szolgáltatást úgy csatolnak mintha az egy HDD lenne.
Ingyenesek egyszerre csak egyet tudnak és lehet csak olvassák és a fizetős ír olvas rá. -
borix
őstag
válasz instantwater #5804 üzenetére
Hú ez a nagy kinyilatkoztatás Isteni sugallat által jött, amit szükségesnek láttál rögtön megosztani?
Köszönjük szépen, mert itt sok tudatlan volt eddig de most már mindenki tudja![ Szerkesztve ]
-
instantwater
addikt
-
borix
őstag
válasz instantwater #5806 üzenetére
Jó nagy butaságot írtál és még komolyan is gondolod...
A mostani android telóknak csemege lenne, eleve fut a háttérben sok embernél a facebook, viber, meg kismillió sz@r, elő van telepítve az onedrive, google drive és mellé még felpakolhatsz annyi felhő alkalmazást, hogy elveszel köztük és még azt is simán bírják a mostani telók.
Szerintem fejezzük be ne offoljunk tovább a témában és ne akarjatok legyetek szívesek megoldani már tovább nekem problémát, elég volt a sok segítségből, köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
borix
őstag
válasz instantwater #5806 üzenetére
Legalább azt írtad volna, hogy az android rendszer nem támogatná ilyen formában mint (pl a hangfelvételt) és root kellene hozzá, hogy működjön.
Ezt még el is fogadnám de nem lennék benne biztos, hogy igaz.[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
Pont ugyan azt csinálja mint az összes többi szinkronizáló app , vagy bárminek nevezzem amiket itt javasoltunk , csak ez "hdd" -ként csatolja fel/jeleníti meg.
Mondja is 5:21-nél "szinkron" ...Szerinted ha innen másolsz vagy írsz , akkor az nem felhő funkcióként müködik?
Tökmindegy mit mutat a win alatt , lehetne piros klimpa is . -
borix
őstag
válasz WhiteWalker #5809 üzenetére
Mondd már meg nekem, hogy ha nem úgy nyitja meg a felhő mappáit mit pl a HDD-t a zenei lejátszóba, hogy fogod megadni a felhő mappák tartalmát?
Egy fájlkezelő hiába kezeli attól még egy külső lejátszó nem fogja látni.
A sajátját alkalmazását hagyjuk a felhőknek mert az lett volna a lényeg, hogy egy alkalmazás kezelje az összes felhőt.[ Szerkesztve ]
-
Drughi
addikt
Sziasztok!
Jelenleg van egy 200gb-os Google Drive előfizetésem, 125gb használt tárhellyel. Ebből tudnék nélkülözni ~ 70gb-ot (mentés), plusz a google fotók is foglal 50gb-ot .
Spórolás céljából szeretném lemondani a teljes előfizetést és csak az ingyenes 15gb-ot használni + a google fotókat.
Na mármost a fotók csak akkor korlátlan, ha lebutítja a képeket. Mi történik az 50gb-nyi fotóval, ha törlöm az előfizetést? Lebutítja őket, vagy törli?Hogy valósítható meg, hogy a fotók összes képe megmaradjon és beleférjen a limitbe?
-
nfsu17
veterán
Így van, nincs már ingyen ebéd.
Szerintem nem törli, ha lemondod az előfizetést, de addig nem enged újat feltölteni semmit.
És ha betelt a tár, email sem tud jönni.
Vagyis ami korábban 'ingyen' volt fönt, az most sem foglal helyet, csak az új feltöltések. Nekem is van párszáz GB fent. -
DragoX
tag
Sziasztok,
Nemrég telepítettem újra a gépem, abbaj a jóhiszemben, hogy a Google Drive szinkronizálta a saját mappáimat.
Ma jött a felismerés, hogy ez a fostalicska szoftver szeptember 1.-én úgy döntött, hogy többet nem szinkronizálja a mappámat, amibe a zenei projektjeimet tároltam. A mellette levő sample mappát azt bezzeg képes volt szinkronizálni, ahogy más mappákat is.
Semmi újratelepítést, vagy mókolást nem tudok kötni az adott időponthoz.
A drive logokban nincs semmi az adott időpont után, gondolom egyszerűen nem érzékelte a változásokat ebben a könyvtárban. (de akkor meg miért kezelte rendesen a többit?!?)
Biztonsági mentést (nyilván... ) nem csináltam újratelepítés előtt, mivel más mappa bizonyítottan frissült pár nappal előtte, szóval úgy gondoltam megbízhatok ebben az undormányban.
Valakinek volt már hasonló tapasztalata ezzel a f*stalicska sz@r szofverrel? -
DragoX
tag
-
instantwater
addikt
Próbálj meg esetleg valami adatvisszaállító szoftvert.
GetDataBack NTFS vagy talán már van más ajánlott, én sok évvel ezelőtt ezzel kukáztam vissza elveszett adatot.A lényeg, hogy ne használd a meghajtót, ne kezdd el belakni az újratelepített rendszert, mert minden írással csökken a visszaállítás esélye.
Formázáskor csak megjelöli a rendszer szabadként a területet.
Tedd be egy USB rackbe a meghajtót, majd egy másik gépre rádugva próbálj meg egy visszaállító programot.
FONTOS, hogy a visszaállítást a forrásmeghajtóra nem szabad csinálni, mert akkor felülírod amit menteni akarsz, de ezt valószínűleg nem is fogja engedni a program.
-
DragoX
tag
válasz instantwater #5817 üzenetére
Sajnos a terás SSD-re már ráment 200gb mielőtt feltűnt a dolog.
DMDE raw beállítással úgy néz ki sikerült vagy 10 fájlt legalább részben megmenteni, ami nincs meg jelenleg... ...A 200-300 fileból, amit ez a hulladék nem bírt szinkronizálni
...most komolyan. Adott egy mappa, amire rá van küldve a szinkronizálás amiben van két almappa. Az egyiket szinkronizálja, a másiknál meg egyik napról a másikra úgy dönt, hogy nem. Nyilván én is hülye voltam, hogy nem csináltam az egész hóbelebancról egy biztonsági mentést az újrahúzás előtt, de akkor is! Ez most mi a sz@r?!? 2022 van lassan, a cloud már nem újdonság és a legnagyobbak ilyen f@szságokat csinálnak. El vagyok képedve. -
SG3rg0
őstag
[ Szerkesztve ]
-
SG3rg0
őstag
válasz instantwater #5821 üzenetére
-
félisten
válasz instantwater #5821 üzenetére
Pedig teljesen igaz -- az ő élettartamuk erejéig.
Én az IceDrive-val bátor voltam, igaz, még az olcsóbb időszakukban.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
félisten
válasz instantwater #5824 üzenetére
Az "örök" tagság mondjuk lehet finanszírozási eszköz az induláshoz, amikor nagyobb összegre van szükségük relatíve rövid idő alatt. Ez nem az ördögtől való, más, de hasonló szolgáltatásnál láttam már ilyen jól működő üzleti terveket.
Aztán, feltételezem, a növekvő tárhelyigényben, fejlődő szolgáltatásokban is láthatnak még fantáziát, amivel a lifetime ügyfeleiket is újabb vásárlásokra ösztönözhetik.
Szóval nem feltétlenül van szó svindlerekről.
Egyébként meg elképesztően durva matek és esetenként viszontszolgáltatási lánc áll az ilyen jellegű termékek mögött.
MaCS
-
ImACeltic
őstag
Sziasztok!
Már jó pár hónapja valahogy képbe jött itt a gépemen a OneDrive. Különösebben nem foglalkoztam vele, nem is emlékszem mit állítottam be, de valamit be kellett ha jól emlékszem és utána pl az asztalon elhelyezett ikonokon megjelent egy kisebb ikon, hogy azok szinkronizálva vannak a OneDrive-al. Aztán pár hete elkezdett figyelmeztetni a OneDrive, hogy a tárhelyem megtelik, töröljek valamit. Nem érdekelt, nem foglalkoztam vele, mondván maximum nem fog szinkronizálni aztán kész. Na de most ahogy bekapcsoltam a gépet, észrevettem, hogy kevesebb az ikon az asztalon, valamint az ott lévő mappákban is kevesebb a fájl. Ezt a fájl eltűnést okozhatja ez a OneDrive? Mért "törli"(?) a fájljaimat ahelyett, hogy csak nem szinkronizál, ha már nincs a felhőmben elég hely? Hogy kell az eltűntetett fájljaimat visszaállítani?
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
félisten
válasz ImACeltic #5827 üzenetére
Itt valami furcsa dolog történik, mivel a OneDrive tárhelyhiány miatt nem töröl a gépről. Nem is tudok elképzelni olyan helyzetet, amikor ez megtörténhetne.
Az esetlegesen eltűnt fájlokat a szemetesben meg kell, hogy találd.
MaCS
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
MEGA problemam lenne.
A 25GB-os fiokba valami miatt engedte 30+ GB-ot tolteni a rendszer.
Most figyelmeztet, hogy fizessek elo Pro accountra.
En nem akarok, torolnek a fiokbol fajlokat, vagy akar mindet, de nem engedi.
Van valami mod ra, h toroljek?
Ha torlom a fiokom, akkor torlodnek az ott tarolt adatok, file-ok is? -
zolikaDB
veterán
Se appban, se böngészőben nem enged. Úh próbálom Raidrive-val.
*Érdekes. Fáj törlés sikertelen...
[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
Ööö
Pontosan hol keressem? Illetve hogy kapcsoljam ki, ha megvan?
Ha törölni akarok mega appban/böngészőben, kidobja az ablakot, h fizessek elő, mert már jelzett nekem emailben, h túl van töltve a fiókom.
Ha Raidrive-ban próbálom, akkor meg annyit ír, h sikertelen... Dropboxban, másik MEGA accountban töröl.[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
Érdemes benézni a Bestbuy topicba
9416-ft/fő -> 1TB Onedrive + jogtiszta office 5 évre.
-
MATEO6600
őstag
Sziasztok!
Céges szinten szeretnék áttérni Google Drive-ra, OneDriveról.
Egy nagy céges könyvtárat szeretnék megosztani (100+GB), erre egy 1 terrás Drive accountot csinálnék.
Ezt a könyvtárat érné el a többi user, és ide is tölthetnének fel tartalmat.
A probéma, hogy ha jól értelmezem, a megosztott könyvtárba feltöltött tartalmak gazdái a userek lennének, és az ő tárhelyüket terhelné a feltöltött mennyiség. Nekik az alap 30 gigás előfizetésük lenne.
Van rá valami megoldás, hogy ne a feltöltő tárhelye csökkenjen, ha feltölt a megosztott könyvtárba? -
Snoop-y
veterán
válasz MATEO6600 #5839 üzenetére
Hat nezd meg a Standard Enterprise sem egy nagy penz. 1 account-al is lehet hasznalni es cakkli pakkli megvan 18 EUR-bol. Azzal annyi shared driveot csinalhatsz amennyit akarsz
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
lanszelot
addikt
Hello,
Olyan felhő alapú ingyenes file sync alkalmazást keresek mint a mega.
Van saját alkalmazása, minden gépen saját könyvtárat választhatok ahova szinkronizál.
példa egyik gépen a d:/egyik
Másik gépen e:/masik
könyvtárban letölti ha bármelyikbe rakok valamit /szinkronizálja/
onedrive, google, dropbox mega - ezeket másra használom -
lanszelot
addikt
válasz MaCS_70 #5845 üzenetére
Először is köszönöm szépen a választ
Pcloud-ot néztem, de ott azt se tudják mi a backup és a szinkronizálás között a különbség.
Azt írják szinkronizálás, és leírják a backup fogalmát /videón is backup-ot mutatják/
Ezert nem mertem.Icedrive pedig semmit se ír, hogy mi merre, azt azért nem mertem.
Megírom majd, hogy ha sikerült akkor is -
félisten
-
félisten
Sőt, amit sokan szeretnek, az IdeDrive virtuális meghajtót is generál, illetve külön titkosított részlege is van, bár ez szerintem csak a fizetős verzióban.
Számomra eddig biztosan dobogós az általam használt/kipróbált több tucatnyi felhő között. Nem véletlenül nagyon jó a sajtója.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest