Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
Sziasztok!
Ezt a Dropbox Password managert nem igazán értem... mármint azt a részét, hogy most mit is kellene letölteni a gépre? A Dropbox app az fut....- mozi bolondéria -
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Ismerősömnek küldenék pár képet (150 kép, 230MB).
Csináltam egy MEGA fiókot, feltöltöttem, semmi description key, semmi nincs.
Linket kérek, generál.
Elküldtem ismerősömnek, katt rá, de semmin nem jön be semmi. Se telefonon (iphone), se asztali PC-n.
Bedob egy ablakot, h lépjen be.
Másik 3 ismerősömnek elküldtem, katt a linkre: Open in browser vagy Open in app, katt a browserre, és ott van minden (androidos és iOS-es telefon).
Egyes számú ismerősöm miért nem látja, mit ront el, mi nem lehet jó?
Köszi! -
vacs
veterán
Sziasztok.
Érdekesen kezeli a Mega.nz a tárhely kérdést!
Van nekem régi fiókom, ami 50 giga (fixen ennyi, mert régi reg)
Páromnak is létrehoztunk egyet, ahova iso fájlokat toltam fel 50.5 giga méretben, ez a fiók idővel 15 GB-ra csökkent!
Ez valamikor a nyáron volt, azóta minden hónapban kapjuk az emailt, hogy 337%-al több tárhelyet használunk, mint kellene!
Ami az érdekes, hogy a fájlokat az elmúlt fél év alatt sem törölték ...[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
törölt tag
-
vacs
veterán
Nekem 2 db régi 50 gigás Mega fiókom van, most ellenőriztem és az egyiken törölték a fájlokat teljesen, de a másikat nem piszkálták!
Gyakrabban be kell lépnem, akkor talán nem piszkálják.
Párom fiókján viszont ténylegesen megvannak a fájlok, hiába van 337%-al több adat mint lehetne!(^)(>.<)(^)
-
WhiteWalker
nagyúr
Meddig tart ez az 50 giga tárhely új regisztrációnál a mega.nz odalon?
-
vacs
veterán
válasz WhiteWalker #5513 üzenetére
30 nap - [link]
Maximum 6 hónapig lehet 50 gigán tartani, utána mindenképpen csökken![ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
félisten
válasz WhiteWalker #5517 üzenetére
A fene tudja.
Anno Kim Dotkom dafke egy biztonságos szolgáltatást akart csinálni, legalábbis ez volt a kommunikáció.
Aztán már rég nem az övé, ami akár nagyon jó is lehet.Az jól mutat, hogy a kulcsot lementheted, és elvben nagyon erős biztonsággal üzemel. Ezzel kapcsolatban azonban elég sok aggályról olvasni, de konkrétumról annál kevésbé.
Én a közepesen fontos dolgokat tolom át rajta, a családi videókat és banki adatokat már nem -- de azok úgyis kizárólag a saját zárt hálózatomban lehetnek meg.
Ők deklaráltan nem használják az adataidat semmire, mivel elvben ugye nem is látják őket.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
törölt tag
válasz WhiteWalker #5517 üzenetére
Nekem nem volt gondom vele, és kb első volt az ilyen titkosítás terén. 30 nap után lejár viszont az 50gb-od.
Azonban, ha utána nézel, lehet kapni bónuszokat, pl megasync telepítésre, mobil app telepítésre, emberek meghívására stb stb. -tárhely, és más formában.Én úgy látom amúgy az átláthatóság is nagy(pl programozok utána nézhetnek). Nem gondolnám, hogy baj lenne vele. google, és mások, viszont semmilyen titkosítással nem rendelkeznek, sőt, még a viber is teli van ugye reklámmal - pedig az is hasonló modellre váltott...
-
félisten
válasz WhiteWalker #5520 üzenetére
Mit értesz automata szinkronizálás alatt?
MaCS
-
félisten
válasz WhiteWalker #5522 üzenetére
Én ilyen időzített szinkronizálási lehetőséget még egyik programban sem láttam. Persze simán lehet, hogy van.
MaCS
-
nylontacsko
senior tag
pCloud-ot frissítettem 3.9.6 verzióra.
Azóta folyamatosan kikapcsol a virtuális meghajtó (fél óránként)
Ki kell kapcsolni az alkalmazást majd újra indítani.
Beállítást ez ügyben nem találtam.
Rém idegesítő.
Esetleg valaki tud, valmi megoldást?"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
tonyrulez
őstag
Google Fotók ingyenességének fél év múlva vége
"2021. június 1-jétől kezdve minden új, jó minőségben mentett fotó és videó bele fog számítani a Google-fiókoknak járó díjmentes 15 GB tárhelybe, illetve minden esetleg megvásárolt további tárhelybe, ugyanúgy, ahogyan más Google-szolgáltatásokban, például a Google Drive-ban vagy a Gmailben már jelenleg is.
A 2021. június 1. előtt mentett fotók és videók mentesülnek ez alól a változás alól, és nem fognak beleszámítani a Google-fiókoknak járó tárhelybe. Ez minden jó minőségben feltöltött meglévő tartalomra érvényes."
A kapott egyéni becslés szerint 4 év mire megtelik a tárhelyem (104GB, amiből most 30GB szabad).
Mondjuk várható volt, nincsen ingyen ebéd, kb. minden Android felhasználó tolta fel a fotókat, ami még tömörítve is rengeteg adat. Öt év alatt mindenki megszokta, váltani nagyon kevesen fognak. Szerintem én sem, jó alternatívát nem ismerek, max. növelem az előfizetésem 100-ról 2000GB-ra.
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
vacs
veterán
Ez a 15 giga, ez az alap drive-é (tehát maga a Google fiókhoz adott) vagy attól függetlenül lesz elérhető?
(^)(>.<)(^)
-
tonyrulez
őstag
Igazad van, rosszul fogalmaztam. A tömörített, csak "jó" minőségű kép eddig nem számolódott hozzá a tárhelyhez, viszont június 1-től már fog. Ettől még ingyenes, de aki 15GB-os ingyenes csomagban van, annak ez hamar el tud fogyni (főleg ha emellett használja a Drive-ot is). Én azért nem vagyok egy nagy fotós, 30GB szabad helyemre 4 évet mondott. Vagyis az ingyeneseknek jó 2 év alatt el fog így fogyni a hely. Ha utána akarják még használni a Google Fotókat, akkor kell vegyenek tárhelyet.
vacs: Ez az alap, ami ráadásul nem is csak a Drive-é, hanem mindené. Pl. Gmail levelek is ezt használják fel. Nekem a levelezésre majd 2GB ment el, és alig használom. https://one.google.com/storage
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
tiborv
aktív tag
Sziasztk
Olyan jellegű segítséget kérnék, hogy azt hol tudnám megnézni, hogy mik vannak szinkronizálva a onedriveommal?
Próbálnám rendszerezni a különböző felhőszolgáltatásokat, icloud, google drive, onedrive stb. ez utóbbinál fizettem elő plusz tárhelyre viszont olyan képek vannak a felhőben amiket nem tudok hová tenni. Xbox van itthon amihez nyilván a microsoftos fiók van hozzárendelve és különböző játékokból képekkel van tele a felhő de nem olyanokkal amikre én nyomok rá a konzolon így nem tudom mi tölt fel számomra "spam"-et viszont nem találtam meg sehol azt hogy lássam milyen eszközökről/programokból kerül fel tartalom. (Nyilván a box mellett van más is, telefon, 2 számítógép csak a játékképek miatt gondolom hogy valamit elnyomkodhattam valahol)köszönöm
D2r.guide; http://classic.battle.net/diablo2exp/; https://d2.maxroll.gg/
-
törölt tag
Múltkor vki írta, hogy Pro felhasználóként, hogy nem is fizet, x hónapja, még mindig meg van a 400 gbnyi adat.
Nos itt lehet a válasz 2020.október végi blogbejegyzés fordítása, a megáról:
A MEGA nemcsak az egyik legbiztonságosabb felhőalapú tárhely-szolgáltató, hanem az egyik legbőkezűbb is, rendkívül versenyképes PRO árképzésével (különösen a nagy volumenű ügyfelek számára) és vívmányaival, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára az ingyenes tárolási kvóta növelését.
Míg a MEGA-nak sok aktív fizető PRO-felhasználója van, a MEGA-nak van néhány olyan PRO-felhasználója is, akik abbahagyták a fizetést, köztük olyanok, akiknek nagy mennyiségű tárolt fájlja van. Ezek a felhasználók figyelmeztető e-maileket kaptak arról, hogy adataikat törölhetik, ha nem újítják meg PRO tagságukat, de a MEGA nagyon engedékeny volt a tárolási korlátok érvényesítésében.
Sajnos azt tapasztaltuk, hogy ezt az engedékenységet egyes fiókok kihasználják, akik a MEGA-t hatalmas szabad tárhelyhez használják. Ennek mérséklése érdekében a MEGA mától kezdve jogosulttá teszi az összes adat törlését a többlet tárhelyű felhasználókra, akik következetesen figyelmen kívül hagytak minden korábbi tárfogyasztási figyelmeztetést.
Ezek a felhasználók ténylegesen MEGA-val tartoznak a kapott szolgáltatásért. A törlés végrehajtása előtt a MEGA blokkolja az érintett fiókot, és nagyszerű 45 napos időt biztosít a PRO-fiók visszaállításához a helyzet kijavítása érdekében.
A felhasználók további figyelmeztetést kapnak, mind e-mailben, mind az összes ügyfélalkalmazásban (webkliens, mobilalkalmazások és a MEGA Desktop App).
Köszönöm, a MEGA csapata
-
törölt tag
Nem mondtam, hogy nincs rendben. Csak itt írta vki múltkor, hogy nem érti mi miért van, egy 400+ gb-os meg nem hosszabbított előfizetést meg azóta sem töröltek (tartalmat róla)... Más cégnél gondolom nem szórakoztak volna ennyit/ nem vártak volna.
A tájékoztatás is korrekt, türelmi idő is van.
-
MODERÁTOR
-
KTU
addikt
Én is keresgélek valamilyen több TB-os lifetime felhőtárhelyet.
Black Friday: Save big on these lifetime cloud storage offers [link]
This is Black Friday, which means that with code
BFSAVE40
you can save an extra 40 percent off our already discounted prices on these four cloud storage and backup options, but only for a very limited time."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
félisten
Ezek az árak azért közvetlenül nem hasonlíthatóak össze, mivel a pCloudnál jelentős felárért van csak titkosítás -- van, akinek ez fontos.
A life time szolgáltatás persze így is baromi erős érv, de azt azért ne feledjük, hogy a life az a szolgáltató élettartama!
MaCS
-
félisten
A kártyás fizetés eleve biztonságos, mivel Card not Present Transaction esetén eleve a kártyabirtokost védik.
A virtuális kártya nagyon jó megoldás, de ha minden igaz, január 1-jétől bejön a második lépcső a hitelesítésben.
MaCS
-
chungee
addikt
Napot!
Régen nem léptem be az accomba, eszembe jutott hogy van itt dropbox-ban pár elmentett dolgaim, ez kapom amikor password reset-et kértem Van valami megoldás erre
-
RockFonok
tag
Sziasztok!
Milyen biztonságos felhőtárhelyek ezek?
Melyikeket érdemes használni?
Több felhőket is akarok használni ingyen.
Apple iCloud 5 GB
Microsoft OneDrive 5 GB
Google Drive Google Fótok 15 GB
Xiaomi Cloud 5 GB
Huawei Cloud 5 GB
Amazon Cloud 5 GB
Flickr 1 TB (Csak nem tudom, alapból privátra teszi hogy csak én láthassam)?
Samsung Cloud 15 GB
Gondolkodok még a Mega nz 15 GB
Degoo 100 GB
Dropbox 2 GB
Pcloud 10 GB
Sync 5 GB
Box 10 GB
MediaFire 10 GB
Hubic 25 GBDe ezeket úgy nem ismerem, nem tudom melyik jó ezek közül.
De ha még tudtok ajánlhatok még ingyen tárhelyeket?Flickr feltöltöm akkor mások is lássák?
Hasonlít a Facebookra ami nem annyira jó mert nem kell még egy közösségi oldal.
Meg ha jól emlékszem Yahoo cikkbe az volt régen meg szűnik az egész Yahoo cég, vagy rosszul emlékszem?Biztonság alatt azt érem: hogy ne zárjon be a cég, meg hogy az exbarátnőim ne tudják meg hogy én felraktam, nem szeretném hogy ki szivárogjanak feltörjék a hekkerek stb gondjaim ne legyenek belőle.
Titkosítani meg nem szeretném mert akkor telon nem lesz megtekinthetők a képek videók, meg jobb ha csak rá kattintok akkor már is láthatóm.Köszönöm a segítségeteket!
-
RockFonok
tag
Ki maradtak!
4shared 15 GB
Dfiles 10 GB
rapidgator
Data hu
Ulozto
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Láncfűrész topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Politika
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest