Hirdetés
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImACeltic
őstag
Sziasztok!
Már jó pár hónapja valahogy képbe jött itt a gépemen a OneDrive. Különösebben nem foglalkoztam vele, nem is emlékszem mit állítottam be, de valamit be kellett ha jól emlékszem és utána pl az asztalon elhelyezett ikonokon megjelent egy kisebb ikon, hogy azok szinkronizálva vannak a OneDrive-al. Aztán pár hete elkezdett figyelmeztetni a OneDrive, hogy a tárhelyem megtelik, töröljek valamit. Nem érdekelt, nem foglalkoztam vele, mondván maximum nem fog szinkronizálni aztán kész. Na de most ahogy bekapcsoltam a gépet, észrevettem, hogy kevesebb az ikon az asztalon, valamint az ott lévő mappákban is kevesebb a fájl. Ezt a fájl eltűnést okozhatja ez a OneDrive? Mért "törli"(?) a fájljaimat ahelyett, hogy csak nem szinkronizál, ha már nincs a felhőmben elég hely? Hogy kell az eltűntetett fájljaimat visszaállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Synology NAS
- Autós topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest