- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Már régóta használok google drive-ot azokhoz a fájljaimhoz amiket minden eszközömön el szeretnék érni. Nem sok tárhelyet használok, de excelek, wordok, pdfek és némi kép is van rajta. Az exceleimet szerkesztem munkahelyemen, otthon és amiatt belefutok egy állandó szinkronizációs problémába. Már újratelepítettem mindenhol, de nem oldódott meg.
Írok valamit itthon az excelbe, elmentem, látom, hogy szinkronizál, leállítom a gépet (hibernálom), munkahelyen akarom folytatni, de még csak egy régebbi van a mappában, újraindítom a drive-ot, akkor meg felülírja a céges gépen lévő régebbivel. (a céges gépet is mindig hibernálom). Hazamegyek, hogy mentsem onnan, ott is a régebbi van már, de szerencsére van egy ütközés utótaggal ellátott változat is ami a legutóbbi munkám. Azt vettem észre, hogy drive gyakran mentés után kifehéredik, nincs kapcsolat, majd többszöri mentésre kattintva észhez tér, mutatja is, hogy szinkron kész, de a gépen lévő drive mappában a fájl neve mellett mégis ott a frissítés jel, így a felhőbe már nem megy fel.
Ez elég gyakran megesik, főleg az excelekkel, mivel azokat nyitom meg szerkesztésre mindenhol.
Van erre valami megoldás, esetleg ajánlotok más szolgáltatást, ami megbízható és stabil, nem hülyül meg egy ennyire egyszerű feladattól. Dropbox, vagy ha már windows akkor one drive?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- PlayStation DualSense Edge kontroller AKCIÓ!!! // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest