- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Nagyon köszönöm hogy foglalkoztál a dologgal...sajnos nekem úgy tűnik ez a promo csak egyszer jár,,,hiába vesz az ember az első promo lejárta után még egy készüléket,,,másodszorra már nem kapja meg a telefon mellé a promo tárhelyet...
bár logikátlannak tartom, hiszen nem az "ember mellé" adják, hanem a készülékek mellé...de mindegy ez van...
bármit csinálok,,mindenhol abba ütközöm, hogy már a 7 pontot ami végig kell csinálni, én már végig csináltam,,, és mindenhol azt írja, upgradeljem a fiókom, mert tele vagyok,,,
Azt hiszem "így jártam",,,keresnem kell egy másik szolgáltatót, vagy hozzá szokatni magam a Gdrive-hoz...csak a dropbox-ot már úgy megszerettem,,,de az éves cca. 20 rongyot sokallom a tárhelyért....
persze lehet matekozni hogy az csak havi 2 rongy,,,etc,,etc,,,
de nem,, ennyit nem adok érte...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest