- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Mindig is vártam az utolsó pillanatig az oprendszer cserével: általában semmi olyat nem hozott, amire szükségem lett volna, ellenben kompatibilitási gondokat, meg fölös időpazarlást (adatmentegetés, újratelepítés, driveervadászat stb.) igen.
Ez már a DOS-os időkben is megvolt: semmi szükségét sem éreztem 5.0-ról 6.22-re váltani. Win95-tel (egy próbát leszámítva) megvártam az OSR 2-t, és persze azt sem a megjelenés napján tettem fel. A Win98 jóval jobb volt, mint az előd, én nem érzékeltem stabilitási problémákat (ellenben valami nyűgöm volt az SE-vel, így visszatettem az alap verziót). A ME egy az egyben kimaradt, viszont valami birka rádumált a 2000-re, azzal szenvedtem egy darabig, de aztán töröltem. Az XP-vel egész jól elvoltam, ergo a Vista is kimaradt. Windows 7-re is csak hónapokkal a megjelenése után váltottam, mivel az XP támogatása lejárt. Windows 8 volt egy hibrid tabletemen, semmi értelmét nem láttam desktopon, így maradt a 7, nagyon sokáig. A Windows 10 hozott pár pozitív változást, de 1-2 hülyeséggel azért megverték a tervezők. Win 11 van az asszony laptopján: nagyon nem vonz, hogy váltsak. Tutira megvárom a támogatás végét (remélem egy kicsit kitolják), aztán eldöntöm mi lesz: vélhetőleg a kevésbé bosszantó verziót választom (ha egyáltalán van ilyen).
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest