- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gerner1
-
LOGOUT
Aki engedély nélkül készít, alakít át fegyvert, az a “Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 325. §-ába ütköző lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettet követ el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tfek90
újonc
válasz
MasterDeeJay #2215 üzenetére
Köszönöm a válaszod.
Akkor az volt csak megtévesztő nekem, hogy a légpuskához viszonyítva 4-szeres energiával bír.
(és ott vannak még az airsoftos tapasztalatok az épület harc + 1,5J kombóval)
De ebben az esetben lehet beszerezek mellé egy gumilövedékeset is, már amikor kapható lesz. -
Tfek90
újonc
Sziasztok!
Vettem egy Ekol Viper 550 típusú muzeális elöltöltős pisztolyt. Az elsődleges célja az otthonvédelem lenne, de előfordul majd, hogy célba lövünk vele.
A problémám az lenne, hogy a vélemények nagyon megoszlanak az otthonvédelemi hatásfokával kapcsolatosan (már amennyit egyáltalán találtam az interneten).
A specifikációit nézve nem teljesen értem, hogy miért ne lenne alkalmas rá, mivel az ólomlövedék átmérője kisebb mint 6mm, torkolati energiája 25-35J, ami bőven nem halálos, viszont az egységnyi felületet érő energiája nem rosszabb a gumilövedékes pisztolyokénál.
Az önvédelmi boltban kifejezetten ajánlották (ami azért is tetszett mert céllövésre jobb mint egy gumilövedékes), viszont a fórumokon a stop hatását ledegradálták.Mi a véleményetek róla?
Megfelel az elsődleges feladatára?
Előre is köszönöm szépen a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Megújult a PROHARDVER!
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest