Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Aki engedély nélkül készít, alakít át fegyvert, az a “Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 325. §-ába ütköző lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettet követ el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AI
tag
válasz
Varga Csaba #390 üzenetére
Igazából egyetértek veled, csak még annyit tennék hozzá hogy egy éles lőfegyver sokkal hangosabb egy gázpisztolynál.
Egyébként én egy darabig hordtam magamnál fegyvert, de egyáltalán nem éreztem jól magam tőle. Most a szekrényben van és ott is marad.
Ha jól emlékszem az Arizonai álmodozókban mondta Johhny Depp: ''nem szeretem a fegyvereket, mert ha egyszer feltűnik egy pisztoly akkor az előbb-utóbb el is fog sülni...'' -
AI
tag
Annyit még hozzáfűznék a témához, hogy pl. egy gázpisztollyal adott esetben csak még jobban felidegesíted a támadót.
Például ha este elkapnak és nincs nálad stukker, akkor csak simán elszedik a pénzed és mondjuk kapsz még 1-2 fülest oszt jóvan.
Viszont ha elkezdesz gázpisztollyal hadonászni akkor keresztben nyomják le a torkodon és még jól el is vernek. Ha viszont van egy jó stukkered, elég egy figyelmeztető lövés és egyből meggondolják hogy érdemes-e tovább basztatni téged. -
AI
tag
válasz
Varga Csaba #382 üzenetére
Köszi a felvilágosítást, azt hiszem tényleg az lenne a legjobb ha törölnénk az idevágó hsz-eket.
-
AI
tag
A megvásárlásához kell engedély, ha jól tudom, de nem vagyok képben mert amikor én vettem akkor még szabadon lehetett vásárolni. 4mm-es ólomgolyót lő ki, elég erősen. az 1200-es zsiga ajtaját például átviszi, személyesen próbáltam ki
(aztán persze átkoztam magam, hogy hogyan lehettem ekkora farok, ugyanis a saját verdám volt)
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Sorozatok
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Segway Ninebot G30 DII - elektromos roller
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest