- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Aki engedély nélkül készít, alakít át fegyvert, az a “Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 325. §-ába ütköző lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettet követ el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
magnetuss
csendes tag
válasz
rayoliviero #2620 üzenetére
Üdv. Megkérdezhetem, végül mikor kaptad meg az engedélyt? Mennyi időn belül bírálták el a kérelmed? Én most szeretném beadni, és remélem, még idén megadják. Köszönöm a válaszod.
-
válasz
rayoliviero #2625 üzenetére
Lőtéren elküldenek vele a fenébe, erdő szélén a vadászok fognak csesztetni érte. Marad a kert vagy pince de a szomszédokkal illik megbeszélni vagy egy olyan időszakban próbálni amikor nincsenek otthon.
Szállítani akár hova töltetlenül lehet úgy hogy ne legyen szem elött.
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
rayoliviero #2627 üzenetére
hát ha csak 3-6-ot lövöldözöl per 2hét-vagy hónap akkor az még szomszédtól függően sztem elfogadható. Pláne ha seregélyt akarsz riasztani a gyümölcsös fákról...
-
Dorian
félisten
válasz
rayoliviero #2625 üzenetére
Saját ingatlanon belül. Persze úgy, h másokat ne zavarj, tehát kb. marad a pince.
Lőtereken minden további nélkül.
Úgy szállítod ahogy a boltból hazavitted: elcsomagolva, töltetlenül. -
Árpi001
senior tag
válasz
rayoliviero #2623 üzenetére
Sok sikert.
-
Árpi001
senior tag
válasz
Vidéki vagy, vagy Budapesti?
Mert személyesen intézte haverom is.
Én online a covid miatt. -
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
Felhívod a rendőrséget, és érdeklődsz a fegyverosztálynál a benyújtott igényed után, hogy hol jár.
-
Árpi001
senior tag
válasz
rayoliviero #2618 üzenetére
Köszönöm!
Tavaly akartam venni, mert nem bízom a pitbullban.
Többször is elöfordult, hogy nem csettent el.
Egyszer, egy perc alatt megcsinálták a keserűben, de visszatérő a hiba.
Sokat nem változott az ára hál Istennek. -
Árpi001
senior tag
válasz
rayoliviero #2614 üzenetére
Mennyi volt a keserűben a 914 automata ha szabad kérdeznem?
-
@mriya@
őstag
válasz
rayoliviero #2614 üzenetére
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #2610 üzenetére
Megvettem a Revenge-t és egy Zoraki 914 automatát. Volt nekik még reggel vagy 6 Revenge és mind elment.
-
@mriya@
őstag
válasz
A gázpisztolyokat ezután is lehet majd forgalmazni, csak a gáz/gumisoknál lesz változás.
A Revenge puha 18-assal finom lehet. 😀
-
@mriya@
őstag
válasz
De a 170-es az SS.
Nem mindegy! 😱 -
@mriya@
őstag
válasz
rayoliviero #2608 üzenetére
Én a rozsdamenteset venném, de a másik kettő is teljesen jó.
Nekem a Revenge jobban tetszik.
De az a 3 gumis PitBull nem piskóta. 😱 -
válasz
rayoliviero #2602 üzenetére
Igen, amire ki van már váltva a viselési, az érvényes marad.
-
@mriya@
őstag
válasz
rayoliviero #2605 üzenetére
Azért a Keserű fegyverekből (legalábbis a PitBullból) létezik alumínium, szénacél, és rozsdamentes acél változat is, különböző árakon.
De valóban a saját mintaboltjukban a legocsóbbak, csak éppen postázást nem vállalnak.
Viszont a fegyvereket bárki megvásárolhatja, aki elnúlt 18 éves, és nála van a személyije. -
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
rayoliviero #2600 üzenetére
Természetesen igényelhető az alfára. Nekem is az van. Én alfára szavazok. Jók a keserűk is...de a név kötelez
-
válasz
Simán kiváltható, nekem is van. A Keserű Művek cuccaira, a legtöbb esély, a saját mintaboltjában van, én is ott vettem a Revenget. [link] Az itt látható telefonszámon lehet érdeklődni, hogy épp mi kapható, vagy mi várható. Én is felíratkoztam pár hete, a DuplaBullra, elvileg a jövő hónapban már forgalmazzák. [link]
-
@mriya@
őstag
válasz
A gyártót érdemes követni a facebookon,mindig jelzik, ha van valami az üzletben. Sajnos csak náluk elérhetőek egyes termékeik.
Alfára még az idén kérhető viselési.
-
@mriya@
őstag
válasz
rayoliviero #2595 üzenetére
Erősségre a Revenge 21-M, és a Pitbull 19-M Tripla a legütősebb.
Ezek szériában gyártott pisztolyok.
A MegaMax egyelőre nem került sorozatgyártásba. -
válasz
rayoliviero #2595 üzenetére
Nekem van cseh Alfa G030, és Keserű Revenge M 14 is. Itt a topikban, ha a nevemre rákeresel, írtam róluk. Nem csak az én véleményem, hanem ha beleolvasol ezekbe a szaktopikokba is [link] [link] [link] , akkor az általános vélekedés az, hogy a hazai piacon beszerezhető gumis cuccok közül, az Alfákat tartják messze a legmegbízhatóbbaknak. A Fegyverfórumon van olyan tag, aki már 1000 lövés felett jár a sajátjával, és még mindig problémamentes.
Persze ennek meg is kérik az árát. A Keserű Művek cuccaival sincs alapvetően sok gond, de azok inkább tekinthetők ilyen kis, manufakturális cég termékeinek, így több problémáról számolnak be a fórumonkon. Az én Revenge-el sincs semmi probléma, igaz a lövés számokat illetően nem hogy 1000, de még a 100-at se értem el.Viszont pozitívum, hogy ha személyesen elviszed hozzájuk, és kisebb a gond, akkor azonnal, ott helyben javítják, meg is lehet várni adott esetben.
-
válasz
rayoliviero #2592 üzenetére
Viselési engedély mindegyikre kérhető, mert most még gáz-riasztónak vannak vizsgáztatva (januártól az Alfák biztosan eltűnnek a boltokból, a Pitbullt nem tudom fogják-e muzeálisként továbbvinni vagy van-e már olyan verziója, [Keserű cuccokat nem követem] de viselésit arra nem lehet kérni). Tudtommal újonnan kapható még az összes.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS Plus előfizetések
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával