- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Aki engedély nélkül készít, alakít át fegyvert, az a “Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 325. §-ába ütköző lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettet követ el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
Október 29-én online igényeltem viselési engedélyt gáz-riasztó pisztolyra. De belépve az ugyintezes.police.hu oldalra még mindig azt írja, hogy ügyintézésre vár. Hol lehet utána kérdezni, hogy hol tart?
-
rayoliviero
veterán
válasz
rayoliviero #2610 üzenetére
Megvettem a Revenge-t és egy Zoraki 914 automatát. Volt nekik még reggel vagy 6 Revenge és mind elment.
-
rayoliviero
veterán
válasz
pendre54 #2596 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Az Alfa G030-ra is igényelhető viselési engedély? Keserűt nem is nagyon árulnak, egy üzlet írja, hogy raktáron, de az is lehet, hogy nem frissült az oldaluk és ott sincs. Vaterán van esetleg használtan. Így leginkább az Alfa jöhet szóba.
@mriya@: De ezeket meg lehet valahol vásárolni?
-
rayoliviero
veterán
Sziasztok!
Gumilövedékes pisztolyból melyik ajánlott, ami erősebb és be is szerezhető újonnan?
Ezeket találtam: Alfa G020, Alfa G030, Keserű Pitbull. A Pitbullból azt néztem, hogy ugyanannál a cégnél többféle áron kapható. Mi lehet köztük a különbség? Viselési engedélyt melyikre kérhető?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest