-
LOGOUT.hu
Aki engedély nélkül készít, alakít át fegyvert, az a “Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 325. §-ába ütköző lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettet követ el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
Október 29-én online igényeltem viselési engedélyt gáz-riasztó pisztolyra. De belépve az ugyintezes.police.hu oldalra még mindig azt írja, hogy ügyintézésre vár. Hol lehet utána kérdezni, hogy hol tart?
-
rayoliviero
veterán
válasz rayoliviero #2610 üzenetére
Megvettem a Revenge-t és egy Zoraki 914 automatát. Volt nekik még reggel vagy 6 Revenge és mind elment.
-
rayoliviero
veterán
válasz pendre54 #2596 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Az Alfa G030-ra is igényelhető viselési engedély? Keserűt nem is nagyon árulnak, egy üzlet írja, hogy raktáron, de az is lehet, hogy nem frissült az oldaluk és ott sincs. Vaterán van esetleg használtan. Így leginkább az Alfa jöhet szóba.
@mriya@: De ezeket meg lehet valahol vásárolni?
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
Sziasztok!
Gumilövedékes pisztolyból melyik ajánlott, ami erősebb és be is szerezhető újonnan?
Ezeket találtam: Alfa G020, Alfa G030, Keserű Pitbull. A Pitbullból azt néztem, hogy ugyanannál a cégnél többféle áron kapható. Mi lehet köztük a különbség? Viselési engedélyt melyikre kérhető?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gorenje Side by side hűtő
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép