- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Boldog ünnepet mindenkinek!
Óvatosan az evéssel. -
-
-
válasz
emiki6 #15423 üzenetére
Wow
Ennyi mindent tolsz magadba egy nap? Nem semmi. Én meg még azt gondoltam, hogy sok ilyen szarságot szedek.
Hát hozzád képest kismiska vagyok
(c-vitamin, D-vitamin, Magnézium,)
Az alvásoddal kapcsolatban: próbálj magnéziumot szedni. Ellazítja az izmokat, nekem segített. Amióta szedem, jókat alszom. 3 órával lefekvés, tervezett alvás előtt, ne edzzél! Fontos! Én délután 5 óra körül edzem, 1 órácskát kb. és 9-10 óra körül már fekvés-alvás.
Nagyon rossz alvó voltam világ életemben, de mostanában minden rendben. Szedem ezeket a cuccokat és jókat alszom. Ezt a magnézium számlájára írom és az edzés időpontjára.
Nekem most volt egy 2-3 hetes kihagyás, a héten kezdtem el mozogni újra, rohadtul levert a nátha. Egyre tovább tart nálam. Hiába, öregszem.Ráadásul felugrott másfél kiló.
Tökömbe! Te fogysz, én meg hízok, ha nem edzek.
A futást csak hétvégén tudom megejteni, hétköznap nem tudok. Ez mondjuk kicsit idegesít, de H.I.T. edzéssel tartom magam szinten.
Erőm van, állóképességem rendben. -
-
-
-
-
válasz
Graphics #15403 üzenetére
8A futáshoz elengedhetetlen a megfelelő cipő. Vannak üzletek, ahol bevizsgálják a lábad és aszerint adnak cipőt. Szóval előbb ezt ki kellene zárni.
Én 100 kg. súllyal kezdtem futni, fájdalmaim voltak, majd a futó fórumon kértem tanácsot a profiktól. Azt megfogadva elmúlt minden nyűgöm és azóta is probléma mentesen falom a kilómétereket.
Nagyon nem mindegy, hogy hogyan és miben fut az ember... főleg ha kezdő és nincs tapasztalata, rá lehet szaladni a cumira...érdemes komolyan venni.
-
-
-
-
-
Egyujj fekvő volt nekem is ma...
másnap van
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Sziasztok!
2 hónapja írtam ide először.Azóta rendszeresen edzek,futok.Persze előtte is futottam,de az effajta edzést 2-3 hónapja kezdtem.A helyzet az,hogy egész jól haladok.Vissza erősödtem és bírom a strapátEsetleg tudtok ajánlani szintfelmérőt,hogy ellenőrizzem,hol is tartok erőben?
-
Net tele van videókkal.YT-ot is nézd át...én azt (is) csinálom.
Egyébként egy húzódzkodó kerettel és két darab 10kg.-mos egykezes súlyzóval elvagyok.Plusz van ugráló kötél is,meg futni járok.Ezeket kombinálom.Meg itt korábban a fórumtársak segítettek edzés tervben is,elláttak tanácsokkal. TRX-et edzőteremben próbáltam,nem rossz,majd beszerzek azt is,de most így is bőven van gyakorlat,amit csinálhatok.
Ja igen....tornászgyűrű ....az az egyik legfontosabb...na azt be kell szerezzek sürgősen -
-
-
válasz
emiki6 #15327 üzenetére
Köszi
Ezeket csinálom szorgalmasan.
Itthon van egy kombi húzodzkodó keret,plusz 1pár egykezes súlyzó. Gondolom ez elég.
Tornászgyűrű? Az keményNem vagyok egy Csollány Szilveszter
Viccet félretéve,simán fel tudom szerelni,volna helye.Majd veszek valahol...
Most pihenek,mert 2napja levert valami nyavalya,megfázás,vagy mittudomén. Eléggé legyengített. -
-
-
válasz
itouchfan #15320 üzenetére
Igazából 2016 augusztus óta,mondhatom hogy rendszeresen futok,2-3nap kihagyással,reggelente 3-6kilométert.Előtte 15évig kb.csak focizni jártam hetente 1-szer,de erősítés/fitness/kondi alig volt benne.
Általános suliban 5-6évet Kiou-ztam,középsuli alatt egészen 24éves(2001)koromig Thai-Kick box ment.Utána vége.Család,sok munka heti egy foci és kész.Hízás,túlsúly és ennek velejárói.
De 2016 nyár végén,változtatni akartam.Egészségesebb kaja,testmozgás. Elkezdtem futni.Fogytam is szépen lassan,változtattam az étrendemen.
Domonkos Dávid vieói motiváltak,de csak a futást csináltam.
Aztán láttam ezeket a SW videókat és ezt szeretném csinálni még a futás mellett. Hunbars videókat nézek,meg minden ilyen témában ami van.
El is kezdtem a gyakorlatokat a videók alapján 2018 decemberben.Szeretnék már csak ezzel foglalkozni mint sport a hátralévő éveimben.(felén már bőven túl vagyok
)
Szóval egészségesebben élni.Ezért érdekel minden,ami ezzel kapcsolatos.Étkezés,edzés.... -
-
Sziasztok!
Van ilyen topik is?De jó.Na majd neki állok visszaolvasni
Mi az általános normális heti edzés beosztás nálatok?Heti hányszor,mennyi időt és mit edzetek? A túledzettség hogyan kerülhető el biztosan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- HÚSVÉTI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HP szerverek áron alul
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest