Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
userxy
őstag
válasz
-PLevi- #11884 üzenetére
Saját súlyos edzésnél nem látom értelmét heti egyszer edzeni. NIncs akkora terhelés.
Kondinál elég ha odabaszós edzést csinálsz. De az olyan hogy az 5. nap is kapaszkodva ültem le szarni.Nálam most így néz ki.:
1. nap mell -tri
2. nap hát bi
3. nap láb váll
Aztán újra az elejétől.
És vasárnap meg az úr is megpihent így az nekem is edzés nélküli.vagy én is azt a bontást tudom még elképzelni, hogy felső test alsó test. De nekem ez kényelmesebb.
(#11885) kolosanyi
Szerintem keverni a legjobb mert azért csak számít a kinézet is
-
kolosanyi
veterán
válasz
-PLevi- #11884 üzenetére
Tehát intenzitást növeltél, azért nehezebb így.
Életképesnek életképes, de szerintem sokkal hatékonyabb, ha teljes testes edzést csinál az ember, vagy legalább alsótest-felsőtest bontást. Ha egy napon van nyomás-húzás, az azért jó, mert így biztos nem marad ki semmi, szimmetrikus lesz a fejlődés, valamint ellentétes izompárok dolgoznak rögtön egymás után, tehát le is nyújtják egymást. Illetve ha csak egy izomcsoportra koncentrálsz, az átmegy gyúrós volumenedzésbe, ami a jó, ha minél gyorsabban akarsz minél nagyobbnak tűnni, de erősödni nem fogsz olyan gyorsan. Kicsit tudományosabban megfogalmazva, az egy volumenedzés lesz, ami a szarkoplazma hipertrófiának kedvez, nem a miofibrillárisnak, tehát nem az összehúzódásra képes fehérjerostok nönek, hanem az azok körül lévő raktárkészletek.
Neked kell eldönteni, hogy mi a fontosabb, minél gyorsabban tömeget magadra pakolni, vagy pedig teljesítőképességet javítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest