Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Büszke vagyok magamra. 4 óra alvás, 10 óra ADR-ezés után kimentem kollégámmal edzeni, és lenyomtunk egy gyilkos köredzést. 10 húzódzkodás, 20 gyémánt fekvő, 10 lábemelés, 40 guggolás, ebből 4 kör. Most fáj mindenből l mindenhol. Most jó.
-
itouchfan
senior tag
válasz kolosanyi #14400 üzenetére
Rendben, köszönöm, kiprobalom így.
25 órás sportnap volt a suliban. Tegnap este hattól kisebb megszakításokkal éjjel 3-ig nyomtam. 3,5 óra alvás után ma folytattuk csak már az egész sulival. Ennek megkoronázásakent ma még egy bajnoki meccs is volt 5-től. Teljesen ki vagyok dőlve.
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
kolosanyi
veterán
Ma hasonló volt, mint tegnap. Elég kemény volt, de jól esett. Azért már alig várom, hogy deadliftezhessek.
-
RBJ
addikt
A múlt héten emlegetett baci csak lefektetett. Péntek óta ágyban pizsibe, mai nap éledtem fel.
Valami kötsög jószág ez mert ilyen beteg azt se tudom mikor voltam.
5 napig semmi alvás mert ha egy pillanatra is letetted a fejed egyből garaton csorgás, köhögőroham és ződtrutyi fel.
Ez ment napokig. Tegnap előtt óta van egy kis alvás, láz megszűnt, trutyi jövés már nincs csak minimál és köhögés is. Nesze két hét edzésem nuku.
Pozitívum max annyi, hogy alig ettem és lehet fogytam. Fél éve nem álltam a mérlegre de nem is fogok mert baromság. Tömeg alapján még híztam dec emberhez képest de mivel mostanában rendszeres edzés van rátudom izmosodásra. Egy nadrágszíjnak és tükörnek hiszek. Mérlegelés baromság.[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
kolosanyi
veterán
Ma Cutlerben felhúzás meg pause squat után csináltam hátsó mérleget. Kicsit hülyén néztek rám, de leszarom.
-
kolosanyi
veterán
Érdekes dologra lettem figyelmes, nem megy a pistol squat. Erősebb vagyok, mint valaha, 180-nal guggolok, 200-at simán húzok, más saját súlyos gyakorlatokban nem fejlődtem vissza, de ebben annak ellenére igen, hogy erős vagyok. Más egylábas variációval meg nem tudom elfárasztani magam, hiába csinálom bukásig, 2 perc pihi és újra megy. De akkor miért nem megy a pistol?
-
brownus
veterán
-
Apollo17hu
őstag
Lehet csúnya vége, ha súlymellény helyett mezei hátizsákkal húzódzkodom?
Úgy érzem, jobban tudnék fejlődni plusz súllyal, de csak ezért nem ruháznék be a mellényre. -
mark!
őstag
-
SkyS1gn
félisten
válasz Apollo17hu #14419 üzenetére
Az a baj hogy ahogy felhúzod magad a táska lóg a levegőben, közben ahogy forog a válladon kidörzsöli + idegesítő.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
itouchfan
senior tag
Reggel edzettem 11 nap után először. Egy szempontból jó volt, más szempontból ritka fos voltam. Illetve siettem, mert 10-re kellett a suliba menni, ezért nem telt el elég idő a reggeli és az edzés között. Azt hittem oda fogok hányni de aztán szerencsére benn maradt.
Amúgy, teljes kihalas van itt.
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
Pickit3
aktív tag
válasz eventus #14428 üzenetére
Én meg 2éve adtam fel a kocka életet. Csak a fegyenc könyv szerint edzek ami már kezd meglátszani a felsőtestemen, de nem rakok fel képet mert szégyellős vagyok. (Meg hát azért fizetni kell ) Pici poci eltűnt viszont a súly az valamiért maradt 80kg pedig nincs rajtam fölös.
Délután random felugrottam egy rúdra és a 3.dik felhúzás után történt valami a bal alkarommal. Amikor elkapom a rudat akkor olyan mint ha forró vízben lennének a mutató és/vagy a középső ujj szorító(vagy behajlító?) izmai. Ezzel így nem tudok edzeni pedig ma csináltam volna egy odabaxosat. Jól sejtem, hogy ebből 1-2nap pihi lesz?
-
eventus
veterán
válasz Pickit3 #14430 üzenetére
Nekem sem mozdul meg a mérleg, de az csak zavaró nézegetni. Ami lement zsír, az jött fel mint izom. Igaz az izom nehezebb, szóval több gyúrás kell, hogy magam is nehezebb legyek. Tehát nem elég! Igaz nem hatalmas pupokat akarok, hanem tömör, erős izmot, ahogy az kell a maszokara.
Azt kell szégyellni, ha nincs mit mutatni
[ Szerkesztve ]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
eventus
veterán
válasz SkyS1gn #14433 üzenetére
Egyszerűen nem okoz semmilyen örömet a gép elött ülni, bármilyen játékkal. VGA karit is árulom.
(#14434) kolosanyi: nem célom ilyeneket emelni
(#14435) Because: csoda nincs is, csak sok munka és kiratás.
(#14436) adamssss: arra gondoltam, hogy ami lement zsír, ahelyett izom jött fel annyi, hogy jelenleg nem mozdult a mérleg. Zsír már nem sok van.
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
itouchfan
senior tag
Ja, el is felejtettem beírni, edzettem, atta. Remélem még érvényes így.
-
itouchfan
senior tag
-
Pickit3
aktív tag
Srácok felejtsétek el a gugolást, abban csak egy darabig lehet fejlődni. Ellenben a helyből távolugrással, már két napja izomláza van a combomnak. 2méter a cél, de eddig csak 180centit ugrottam.
-
kolosanyi
veterán
válasz Pickit3 #14449 üzenetére
A lábnak kell a terhelés, magas ismétlésszámú, saját súlyos guggolással semmire nem megy az ember. A pistol squat is inkább hajlékonysági gyakorlat, mintsem erő. A shrimp squat megmutatja mennyire tudod könnyen mozgatni a saját súlyod egy lábbal. A láb edzéshez kell a súly. Ezt támasztja alá a legtöbb tornász, street workoutos is, vékony a lábuk, hiába csinálnak egylábas guggolásból hátraszaltót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Mini 2 Fly More Combo drón (újszerű)
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs