Hirdetés
- Yézi: Blekk Frájdéj
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinghis33
csendes tag
Uhhh... nah akkor kezdjünk neki, mert nekem már izzik a szürkeállományom ettől
. Nos... sikeresen beszereztem a Fedora 8-ast hurrá-hurrás... Nah de... Épp ezzel kapcsolatban kéne segítség. Mint ahogy leírtam X-micro WLAN 11g PCI adapterem van a gépben... és valahogy az istennek sem aka rajta bejönni a net... pedig nagy szükségem lenne rá. Mondjuk van egy Bizonyos NDISswrapper nevű program... mely felkeltette a figyelmemet... de attról még igen-igen szívesn várok, más megoldásokat is... ha van. Mellékesen az IP cím automatikus, és a DNS is auto. Szóval jólesne egy kis hint, avagy help. Tudom szégyen meg lég nagy fába vágtam a fejszémet... de eléggé kezdő Linux-os vagyok ^^'
. Előre is köszönöm a segítséget ( ha adsz )
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Futárcégek
- AliExpress tapasztalatok
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- iPhone topik
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Nos... sikeresen beszereztem a Fedora 8-ast hurrá-hurrás... Nah de... Épp ezzel kapcsolatban kéne segítség. Mint ahogy leírtam X-micro WLAN 11g PCI adapterem van a gépben... és valahogy az istennek sem aka rajta bejönni a net... pedig nagy szükségem lenne rá. Mondjuk van egy Bizonyos NDISswrapper nevű program... mely felkeltette a figyelmemet... de attról még igen-igen szívesn várok, más megoldásokat is... ha van. Mellékesen az IP cím automatikus, és a DNS is auto. Szóval jólesne egy kis hint, avagy help. Tudom szégyen meg lég nagy fába vágtam a fejszémet... de eléggé kezdő Linux-os vagyok ^^'
. Előre is köszönöm a segítséget ( ha adsz )
.