Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Almosito
tag
hi
Én nem is olyan régen még Fedora Core 5öt használtam... nagyon meg voltam vele elégedve...
Sajnos volt kis problémám (bejelentett Mac címhez kaptam netet, s új alaplap miatt más lett a címem, míg win-ben elég volt átírni s ment a net, linux-on elég sokat szenvedtem vele, de nem sikerült elintéznem hogy szeresse az új ''Mac''-et, s legyen hálózat is, így kis szünetet tartok... lusta vagyok a szolgáltatónak új címet bejelenteni, úgy is költözök a héten
)
A neten található információk alapján FC5-ben mindent be tudtam állítani, el tudtam intézni, ami nekem a rendszer mindennapi használatához...
Jövőhéten ha lesz időm akkor szépen beállítgatom a vadiúj FC6omat, csak a ZHkon legyek túl
Remélem azon is minden olyan simán fog menni, mint FC5ön...
Bár semmi extrém dologra nem használtam, zene, film, net, szövegszerkesztés, kis programozás stb...
A konfigurációm minden további nélkül szerette, a 3Dt kellett nekem belőnöm csak, de az sem tartott sokáig...
Egyébként miért szeretnél váltani?
Ha valami nem sikerülne, hátha tudunk itt segíteni, bár nem egy túl aktív topik ez...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)