Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Őskoczka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szőrös
veterán
jáhúúú no ezt is megódottam
ntfs csomag leszed , újra feltesz , modprobe , fstab , mount és megvan meg fat32 is . köszi 
-
Szőrös
veterán
válasz
rokefeller
üzenetére
köszi mindent így csináltam kivéve ezt az sbin témát de akkor azt kipróbálom.

-
Szőrös
veterán
upp. adsl megvan , nvidia driver fent van klassz meg jó ntfs rpm is fent van DE nem megy mountolás . fstabba is beírtam szépen ennek ellenére nem szereti : mount: unknown filesystem type 'ntfs' . na most miért ha elvileg már tudnia kéne ntfs-t ? fat32-es filesystem-et alapból kéne ismernie ? azt hogy tudom mountolni (vfatal nemment ) ?
-
Szőrös
veterán
Hali !
Kis segítséget kérnék : mit lehet akkor tenni ha a grub nem müxik ? XP mellé teszem fel külön particióra eddig háromszor is megvolt már a telepítés , szépen fel is teszi az általam kiválsztott csomagokat (5ös x64es FC ) de reboot után nem jön be grub egyből XP-t tölti .
Win alól fel lehet mahinánli ezt a grubot ? Nekem mondjuk win saját boot.ini-je is jó lenne csak gőzöm sincs oda mit kéne beírnom ( az most így néz ki :
[boot loader]
timeout=3
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS.0
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS.0=''Microsoft Windows XP Professional - magyar'' /fastdetect )
vmi okossság ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- uleFone Power
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Riasztó topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ntfs csomag leszed , újra feltesz , modprobe , fstab , mount és megvan meg fat32 is . köszi