Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
akopacsi
csendes tag
A Fedora 11 Live CD-vel, a grafikus felület betöltésekor jelentkező hibát még mindig nem sikerült megoldani. (Amikor elkezdi betölteni, akkor egy üres fekete kép jelenik meg egy egérkurzorral. Semmire nem reagál.) Annyit sikerült kideríteni, hogy valószínűleg az AGP-s Nvidia GeForce kártyát nem szereti. Legalábbis más fórumokon másoknál is előjött a probléma. Megoldást viszont nem találtam, ami működne. ( Legtöbb helyen a nouveau.noagp=1 paraméter megadását javasolják. )
Rajtam kívül belefutott még valaki itt ebbe a problémába?
-
akopacsi
csendes tag
Sziasztok! Kellene egy kis segítség. A Fedora 11 Live CD-ről indítva mindig lefagy, amikor elkezdi betölteni a grafikus felületet. Az egérkurzor megjelenik, de semmire nem reagál a rendszer, nem lehet átlépni konzolos bejelentkezésre sem. Gyanítom, hogy az NVidia GeForce 9500 videokártya miatt történik ez, nem jól érzékeli és rossz vezérlőt próbál hozzá betölteni. Hogyan lehetne ezt kiküszöbölni? (Állítólag VESA módban kellene indítani, de nem tudom, hogy milyen paramétert kellene ehhez megadni az indításkor.)
Új hozzászólás Aktív témák
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest