Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sigismund
tag
Akkor a kérdéseidre válaszok, mert most csak annyire van időm.
1 merevlemezem van Maxtor. 3 particióra osztottam a particion magic-kel 2 napja (addig csak kettő volt). /Két NTFS fájrendszer win-nek és 1 ext2 fájrendszer a linuxnak/
C: a win xp ez van alapból, G-re sikerült felrakni a linuxot, mert azt a könyvtárat adta ki a particó készítésnél.
Boot sorend winyó (1 van), DVD, Floppy(de nincs).Telepítéskor csak anyit tudtam beállítani, hogy milyen nyelven, milyen bill kiosztás, hova rakja, és milyen szoftver csomagot akarok felrakni.
Tegnapéjfélkor sikerült moutolni a fedorát ahova akartam. Ha minden igaz akkor az sda3 ahol van, vagyis ekkor sikerült a csatolásom.Most nem tudom megcsinálni amit írtál mert azt a gépet elvitték amin csináltam ezt a dolgot és csak vasárnap lesz újra nálam.
Köszönöm a részletes segítséget, remélem vasárnap egyből megtudom csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Filmvilág
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Call of Duty: Warzone
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest