- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- thesound: Segítőkészség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
A CentOS-ről sokat olvastam, de a legnagyobb probléma, hogy lassan frissül a hivatalos repó. Itt arra gondolok, hogy amikor már Debian-on elérhető volt rég (hivatalosan, és nem máshonnan) a PHP7, addig a CentOS-nél nem, várni kellett a következő verzióra. Én emiatt nem választottam. PHP7 és PHP5 között jelentős ugrás volt, amire szükségem is volt.
Viszont két problémába futottam.
1. Spotify klienset nem lehet feltenni, persze van egy 3rd party valami n-el kezdődik (most nem fedorán vagyok), de az nem műkődik, gondolom, mert az a webes player-re épített, ami 1 hete megváltozott. Webes player pedig nem műkődik, mert annak flash kell, azt pedig a repoból nem lehet feltenni. Érzékenyen érint, főleg, hogy előfizetésem van.
2. Chromium-nál néha egy weblap tartalma totál fekete, az egész lap, például a translate.google.com esetében történt ez... a többi weblapot egyelőre megjelenítette jól. Firefox alatt jó persze.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest