Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
elvielg a 15 az újabb.
A kernelből meg mindig megtart néhány régit, hátha kell még. Nem jó az új pl.
a /etc/yum.conf
fájlban tudod izé.... nemis
Ehhez hasonlót keress dnf-re. Ott lesz ilyen sor, hogy installonly_limit=5 Ez állítja be, hogy hányat hagyjon meg. Nagyon kicsire azért ne vedd.A / meg ilyen jeleket meg egyszerűen ne tégy jelszóba és kész.
mod:
itt írnak róla.
Mostmár kíváncsi vagyok, valaki mutatna egy friss fedora default dnf.conf állományt?
-
Szerintem az, bár sosem használtam Fedora-t!
Manjaro alatt volt, hogy 5 kernel is fenn volt, aztán indításnál kiválasztottam, melyiket szeretném éppen.Éppen vacilálok Fedora és Ubuntu között, de nagyon ráérek a választással, mert a gép, amire lesz, 2 hét múlva kap csak RAM-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 zsanér törött laptop
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Manjaro alatt volt, hogy 5 kernel is fenn volt, aztán indításnál kiválasztottam, melyiket szeretném éppen.