Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Nem kell frissíteni, Vladi írja az újat, megbeszéltük anno... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)   
 fstab a csatolások miatt jól jön, nekem több partíció van, minden oda került, ahova akartam.Optimalizálni kicsit, csökkenteni az írásokat nem árt, de enélkül sem lesz baja. Trim-et lehet parancsal is kiadni, lehet van már gui cucc is rá, nem néztem. Átmeneti fájlokat ramba rakni jó, ha van sok ram. Minek swappoljon, a ram picit gyorsabb. 
 Ablakgomb, meg ilyesmik nem téma, ráguglizol, kész. De van rá gui progi is.
- 

gery2123 őstag telepítés után "dnf update" majd felveszed az rpmfusion repot, ha gnome akkor telepítesz egy gnome-tweak -et "dnf install gnome-tweak-tool" majd ami kell vlc, virtualbox....... Google chrome a legegyszerűbben: chrome letöltési oldala, ott az .rpm letölt és a szoftverkezelő felrakja szépen. Amúgy [link], de ha googleba beütöd, hogy after install fedora, akkor elég sok minden meglesz. Betűtípus: MS font, "freetype-freeworld" telepít, és gnome alatt nekem a /home -ba létrehozol egy .fonts.conf fájlt az alábbi tartalommal: [link] Ja és a tweak toolban beállít a betűtípus Slight; Rgba  Ezután tényleg olyan csomagot raksz fel amit akarsz. Ha a sima áruház nem jön be akkor ott a yum extender ami az áruházból telepíthető. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ASUS RTX 5060Ti DUAL OC 8GB GDDR7 DLSS4 új, 3év garis eladó
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)