- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Nem kell frissíteni, Vladi írja az újat, megbeszéltük anno...
fstab a csatolások miatt jól jön, nekem több partíció van, minden oda került, ahova akartam.Optimalizálni kicsit, csökkenteni az írásokat nem árt, de enélkül sem lesz baja. Trim-et lehet parancsal is kiadni, lehet van már gui cucc is rá, nem néztem.
Átmeneti fájlokat ramba rakni jó, ha van sok ram. Minek swappoljon, a ram picit gyorsabb.
Ablakgomb, meg ilyesmik nem téma, ráguglizol, kész. De van rá gui progi is. -
gery2123
őstag
telepítés után "dnf update" majd felveszed az rpmfusion repot, ha gnome akkor telepítesz egy gnome-tweak -et "dnf install gnome-tweak-tool" majd ami kell vlc, virtualbox.......
Google chrome a legegyszerűbben: chrome letöltési oldala, ott az .rpm letölt és a szoftverkezelő felrakja szépen. Amúgy [link], de ha googleba beütöd, hogy after install fedora, akkor elég sok minden meglesz.
Betűtípus: MS font, "freetype-freeworld" telepít, és gnome alatt nekem a /home -ba létrehozol egy .fonts.conf fájlt az alábbi tartalommal: [link]
Ja és a tweak toolban beállít a betűtípus Slight; Rgba
Ezután tényleg olyan csomagot raksz fel amit akarsz. Ha a sima áruház nem jön be akkor ott a yum extender ami az áruházból telepíthető.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest