Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
válasz
joecontra
üzenetére
Bár én is még csak próbálgatom a rendszert, de szintén Xfce spinnel, ha használsz compizt, akkor az ablakdekorációkat be kell kapcsolni (különben hiányosak lesznek az ablakok), alapértelmezésben vmi nem igazán passzoló piros témát ad neki, de emerald-hoz lehet témákat letölteni a yumexből, amelyek között biztos lesz olyan ami passzol az aktuális megjelenéshez. Viszont az asztal effekteket ki szoktam lőni, azok eléggé zavaróak tudnak lenni, meg egyéb felesleges csicsákat is ki lehet kapcsolni még a compizconfigban, de van amelyiket nem kultiválja, ha kilövöd, szóval egyesével érdemes próbálgatni őket..
Nv driverre nincs tippem, mert én legacy amd-vel a használom, arra nincs is más mint a nyílt, de amit próbáltam eddig az ment vele, viszont a zárt driverek érzékenyek a kernelverzióra (x verzóira egyebekre), ált vmennyi csúszással követik az aktuális kerneleket, de ha más 3d-és dolog meg megy rendesen akkor lehet máshol lesz a kutya elásva. -
Vladi
nagyúr
válasz
joecontra
üzenetére
Elsőre teszteljük már le a drivert mondjuk egy glxinfo paranccsal.
Milyen kernel modult tett fel hozzá? akmod?Egyébként nyílttal is van némi hardveres gyorsításod. Nem elég?
update testing ágakon nézd meg, hogy van -e frissebb driver, kernel modul akármi. ne tedd még fel, csak nézd meg, hogy közzétették -e már.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Filmvilág
- Jövedelem
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Le Mans Ultimate
- 3D nyomtatás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest