- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
raszputyin
senior tag
ha Linux van egy gépen, akkor arra a gépre kell egy rendszergazda, nincs mese. ha egyedül használod a gépet, akkor Te kell légy az. az előny cserébe már kezdő szinten is legalább az, hogy nemigen kell renistall, ha valamit fellőttél, az 2-3 év múlva is úgy fog menni, mint újkorában.
ha kevés időt töltesz a gépnél, ami viszont nem kaphat profi rendszergazdai munkát (nem iskolai, munkahelyi), akkor könnyen lehet, hogy a windows a legjobb választás minden szrságával együtt. akkor is, ha szenvedélyes játékos vagy, vagy valami nagyon ritka profi alkalmazást kell használnod.
szóval van bőven szituáció, mikor megéri az árát, csak hát Redmondba pénzt küldeni nem egy felelős cselekedet... no mindegy, erről már írtam máshol.
de mindez megváltozhat, mert szvsz hamarosan ''kiadják'' a Mac OS X-et PC-rekár, hogy az Apple maga nem akar betörni a PC szoftverpiacra (főleg azért nem, mert a microsoft tetemes %-ban felvásárolta őket...)
disztrók? most próbáltam Debiánt. nem vagyok elég okos hozzá. szóval IMHO SuSE rulez.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest