- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoB
veterán
Nem virtuális gép, írtam. Inkább készítettem virtuális gépen is képet arról milyennek kellene lennie, mert még mindig ott tartunk hogy én vagyok a béna. Ja és ez a custom partitioning képernyő. Megtaláltam már korábban is. Előző postomban 3-ik kép.
Beszéljenek a képek magukért:
Ilyennek kellene lennie:
Text install úgy működik, hogy boot loader amikor feljön meg kell nyomni valamilyen billentyűt, és a megjelenő prompt-hoz kell beírni, hogy linux text
Látható hogy nem jelzi a kettő ext4-es partíciót, helyette egyben zfs_member van. Csak formázni és új partíciós táblát lehet létrehozni ahelyett, hogy a sz@jbatekert második partíciót ami ext4, megjelölhetném root-nak.
Ez az a képernyő:

De hiába nyomkodok akármit is, mert nem működik a billentyűzet. (pedig az van kiírva alulra, hogy press any key)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest