- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destloler
tag
Gondolom hogy véges a cpu teljesítmény de azért több kraft van a viaban mint egy Marvelben lévő ARM cpu-ban. Nálam ez a gép nas funkciokat fog kiszolgálni, legfontosabbak DLNA, torrent, Backup. A gigabit lant pedig egy pci-os lankártyával már potoltam. remélem jobb lessz mint az átalam drágán vásárolt netgear nas ami szart se tudott az áráért. Jó az elején szép és jó volt de minden uj termék addig jó még uj. Miután elmegy a varázsa és előjönnek a hibái olyankor szoktam fogni a felyem hogy már megint csomo pénzt kidobtam a semmiért. A Vias lapom is ezek közé tartozik mert nem is arany hanem platina áron vettem vagy 4-5 éve, ujként használtam 2-3 hónapig és azota szépen a domozában csücsült. Most meg gondoltam előveszem és kicsit játszok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Xiaomi Mi 11 T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest